Hvilken seng skal du vælge?

Når man står overfor at skulle vælge en ny seng, er der mange ting at overveje. Måske har du nogle bestemte præferencer, eller måske aner du slet ikke, hvad der egentlig er at vælge i mellem. Du kan derfor læse mere om, hvilke senge der er på markedet og forskellene på dem her under.

Boxmadras, kontinentalseng eller elevationsseng?

Ja mulighederne er mange, men hvilke behov har du? Og hvilken seng kan bedst opfylde dine behov? Lad os se på det.

Boxmadrassen er den praktiske madras, hvori der er en indbygget træramme. Denne madras er lige til at gå til, da det eneste der skal gøres for, at du kan tage den i brug er at montere de medfølgende ben på trærammen med skruer. Herefter står sengen klar til brug. Boxmadrassen har moderne pocketfjedre, som tilpasser sig din krop. De moderne pocketfjedre sikre, at kvaliteten og komforten på madrassen er i top. De fleste vælger dog, at tilkøbe en topmadras til boxmadrassen for at opnå en komplet seng.

Kontinentalsengen består af tre madraslag. Nederst en boxmadras, ovenover en springmadras og øverst en topmadras. De mange madraslag sikre et enormt højt komfortniveau. Og her er det muligt, at finde lige præcis den kombination af boxmadras, springmadras og topmadras, som vil passe en bedst muligt. Kontinentalsengen er også særligt populær grundet den højere liggeposition, og det elegante udtryk sengen har.

Elevationssengen består af en justerbar madras og en topmadras. Den justerbare madras gør det muligt, at indstille på højden. Denne type seng eftertragtes af mange, der enten ønsker hverdagsluksus, eller som oplever ryg-, lænd-, og/eller skulderproblemer. Elevationsengen kan fås i både 180×200, 160×200, 140×200, 120×200, 90×200 og 80×200. Vælger du en Elevationsseng i størrelsen 160×200 eller 180×200, er elevationsbunden todelt, og det er derfor muligt at justere hver side individuelt.

Kvalitet til onlinepriser

Uanset om du ønsker en boxmadras eller en elevationsseng, kan du få en seng i top kvalitet og til onlinepriser hos bedrenætter.dk. Det er også muligt at få professionelt vejledning, inden du beslutter dig for, hvilken seng du ønsker.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Efter festen: Er Distortion for alle?

Skal parkeringen tidsbegrænses?