Foto: Bjarke Strøm
in ,

Fornyelse blomstrer i Folehaven

FORNYELSE. Lørdag var det endelig tid til at indvie Folehavens fornyede butikstorv, hvor der blandt andet er kommet nye blomstrende byrumsmøbler.

INDVIELSE: Gennem længere tid har en gruppe flittige beboere i Folehaven knoklet med deres idéer til, hvordan butikstorvet kan gøres mere attraktivt og indbydende for folk, der kommer forbi.

Lørdag var det endelig tid til at præsentere det hårde arbejde, da den røde snor til det nyrenoverede butikstorv skulle klippes.

Med støtte fra Københavns Kommune, Sikker By, de frivillige, kreative kræfter fra genbrugslaboratoriet Guldminen og naturligvis områdets børn er det blevet et langt mere indbydende og hyggeskabende torv, der nu indeholder genbrugsmøbler, der blomstrer, et insekthotel og endelig et lille folefår og en træbil, der under indvielsen så sandelig fik bevist, at de vækkede legelysten hos de mindste.

Indvielsen af det nye torv bød både på kaffe, kage, mad, dans, livemusik af Sahra Da Silva og selvfølgelig en indvielsestale af et par af de frivillige beboere og helhedsplanen, SURF Valbys sekretarietsleder, der sammen med boligforeningen 3B har været med til at drive processen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Skal parkeringen tidsbegrænses?

Verdens venligste velkomst