Arkivfoto: Valby Lokaludvalg
in ,

Sommeren er lig med økomarked på Tingstedet

PÅ TINGE. 9. juni er det atter tid til, at Valbys hyggelige økomarked flytter ind på Tingstedet, hvor det vil vende tilbage til en gang om måneden hele sommeren.

ØKOMARKED: Gode sommertraditioner har det som bekendt med at vende tilbage og det gælder heldigvis også det hyggelige økomarked på Tingstedet i Valby, der begynder på lørdag 9. juni klokken 10.00.

Anden lørdag i hver måned frem til og med september vil Tingstedet fyldes af boder med økologiske lækkerier, mens stemningsfuld musik akkompagnerer markedsstemningen. Ønsker man at blive klogere, kan man lægge vejen forbi Valby Lokaludvalgs Miljøgruppe, der holder forskellige workshops undervejs.

Skulle du selv lægge inde med økologiske lækkerier, som du gerne vil sælge, så se, hvordan du får en bod på Valby Lokaludvalgs hjemmeside: www.valbylokaludvalg.kk.dk


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Sydhavnens stemmer taler til skoleelever

En drøm er gået i opfyldelse