Gør din terrasse klar til de varme temperaturer

Der findes næsten ikke noget mere hyggeligt end lange aftener på terrassen. Den varme tid kommer tættere og tættere på, og du kan lige så godt begynde at tænke på, hvordan du optimerer din terrasse bedst muligt. Læs med her for at få gode tips og tricks til at skabe en lækker sommerterrasse.

Luk op for det antikke

Det betyder utrolig meget, at du har de rigtige vinduer og døre i den del af din bolig, der grænser op til terrassen. Det er nemlig noget af det, du selv – og dine gæster – får først øje på, når du træder ind på fliserne. I det hele taget er flotte og velholdte vinduer og døre rigtig vigtigt for det udtryk, du ønsker at skabe med din bolig.

Du kan derfor med fordel for eksempel finde en flot og ny terrassedør, der passer til boligens stil og design. Hvis du har et hus af ældre dato, kan du fortsætte i samme stil som husets oprindelige og købe en terrassedør, der bevarer det antikke udtryk.

Det ser nemlig rigtig lækkert ud, når du for eksempel matcher terrassedøren med de gamle mure og det gamle tag, som er på huset. Desuden er der altid noget super hyggeligt over elementer, som har lidt år på bagen. Det er netop derfor, at det faktisk også kan være flot at sætte en terrassedør med et lidt ældre udtryk sammen med det helt moderne, der er at få øje på, hvis du har en splinterny bolig.

Hyggelige stunder er i højsædet

Terrassen er virkelig et sted, hvor stort set kun gode minder tager deres afsæt. Det er et sted, hvor vi ikke tilbringer særlig meget tid i løbet af året, men utrolig meget tid om sommeren. Derfor er det også vigtigt at sørge for, at din terrasse står skarpt og kan fungere som en ramme om de hyggelige stunder, der står for døren om meget kort tid.

Du kan blandt andet forsøge dig med at sætte en masse blomster og planter i krukker rundt omkring på terrassen. Planter er altid med til at skabe en følelse af at være hjemme, og samtidig er det jo rigtigt hyggeligt at kunne beundre alle de smukke blomster. Du kan sætte et par lanterne i det ene hjørne for at skrue hyggebarometeret helt til tops.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Se det, du ikke normalt ser

Cafe for psykisk sårbare lukker