Otto Busses Vej skal være ny adresse for eleverne på Oehlenschlægergsgades Skole, og i den forbindselse skal der etableres fodboldbaner. Arkivfoto
in

Fodboldbaner på Otto Busses Vej

UDELIV. Vesterbro Bladet erfarer, at der kommer fodboldbaner på Otto Busses Vej.

Af ANja Berth

abe@minby.dk

Otto Busses Vej: Det har længe været et stort ønske fra Vesterbro Bladet, at der skal være flere fodboldbaner på Vesterbro. Men nu ser det ud til at det ønske går i opfyldelse – i hvert fald midlertidigt.

Når Oehlenschlægersgades Skole skal renoveres, skal eleverne som tidligere beskrevet i Vesterbro Bladet genhuses i pavilloner på Otto Busses Vej. Og i den forbindelse vil politikerne på rådhuset etablere to fodboldbaner.

Det erfarer Vesterbro Bladet.

Vesterbro Lokaludvalg har ikke hørt om sagen, men siger til os, at de glæder sig, hvis rygtet taler sandt.

»Hvis det er rigtigt, er det en ualmindelig god nyhed, og vi får endelig nogle af vores ønsker opfyldt – der mangler i den grad fodboldbaner på Vesterbro – det har vi skreget op om i mange år, så det er glædeligt, hvis der sker noget nu – også selvom det er midlertidigt.

Oehlenschlægersgades Skole skal renovers til næste år og først skal de mindste elever genhuses, og dernæst kommer turen til de ældste elever.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Børnefortælling om at huske

»Kirken er en pause i hverdagen«