Der er Nordsø Live ved Norsø Records langt ude på Nordhavn på lørdag. PR-foto
in ,

Ung version af Romeo og Julie

Krudttønden: Elever fra Københavns Akademi for musik, dans og teater i Øster Farimagsgade præsenterer fra torsdag til søndag i denne uge – 7.-10. juni -William Shakespeares klassiker Romeo og Julie som en fysisk teaterforestilling i Krudttønden.

Billetbestilling: Mandag-fredag klokken 10-15, telefon 21590980, ring eller sms. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Alle kan da tegne – kan de ikke?

Find de rigtige vinduer til den rigtige pris