Tegning: Belo
in ,

Alle kan da tegne – kan de ikke?

TEGNE: Mange ser det som en selvfølge, at børn kan tegne, men i en digitaliseret verden får tegning nogle gange baghjul af iPad’en.

Derfor sætter Billedskolen nu fokus på tegning som et dannelsesredskab og en udtryksform i den digitale verden gennem kampagnen ’Alle kan tegne’ henvendt til folkeskolens 1.-5. klasser i Københavns Kommune.

Billedskolen stiller spørgsmålet, hvilken relevans det har at tegne. Mister børnene muligvis nogle vigtige færdigheder i forhold til at kunne udtrykke sig og dermed forholde sig til verden, hvis ikke de tegner, og hvis ikke de lærer at tegne?

Københavns folkeskoler kan tilmelde sig kampagnen indtil 15. juni på billedskolen.kk.dk. belo

 

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Erhvervsskoleelever rykker ind i Nordvest

Ung version af Romeo og Julie