Pr-foto

Anne Skovbro efterfølger Kramer

BY & HAVN: Det bliver den 49-årige Anne Skovbro, der bliver ny administrerende direktør i Udviklingsselskabet By & Havn.

Anne Skovbro kommer fra en stilling som filantropidirektør i Realdania, og afløser derved Jens Kramer Mikkelsen på posten, som fratræder stillingen d. 31. juli som led i et generationsskifte i By & Havn.

»Det er en drømmestilling at være med til at videreudvikle og forme København. By & Havn er en fantastisk motor til at bevæge de store udviklingsområder i København som Ørestad og Nordhavn til bæredygtige bydele i international klasse og skabe en levende havn, som både omfavner det rekreative og en velfungerende erhvervshavn under ét,« siger Anne Skovbro i en pressemeddelelse.

Tidligere har hun været direktør i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune i fem år. Dermed får By & Havn endnu engang en direktør, der kender ejeren Københavns Kommune særdeles godt indefra. Jens Kramer Mikkelsen var socialdemokratisk overborgmester i 15 år. thof/cmo

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Absalon-spejdere rundede 100 år

»Den falske havfrue« er fjernet