Blomsterhandler med Valby i årerne

Igennem mange år har Amager Blomster haft daglig gang i Valby. Det handler i den forbindelse ikke om at levere buketter, men om at købe ind til dem. ”Grønttorvet”, ”Frugtmarkedet” og ”Torveporten” er alle navne vi forbinder med gode minder fra den tid, hvor Grønttorvet lå i Valby.

Hver morgen siden 1954 har blomsterhandlere fra hele Sjælland kørt til Valby, for at handle de blomster, der skulle i buketterne. Og mange sjove og spøjse oplevelser er det naturligvis blevet til igennem de mange år.

Derfor har vi en stor portion Valby i blodet.

Levering af blomster til Valby

Da vi i 2010 besluttede at åbne vores første webshop med blomster, var vi fuldstændig bevidste om, at vi gerne ville levere helt ud til Valby, fordi Valby bare fylder rigtig meget i vores bevidsthed. Der er jo også andre store institutioner, som ikke bare vi, men alle mennesker i København, kender og holder af: Nordisk Film, Valby Bakke med Zoologisk have, Carlsberg, Valbyparken. Jo – som ægte Københavner-butik måtte vi naturligvis kunne udbringe blomster til Valby.

I dag har vi vokset os store og har chauffører, der kører rundt med buketter, men tidligere var vi selv glade for at komme med blomster i Valby.

Modtaget med åbne arme

Og glæden er gensidig, kan man roligt sige. Om det er Grønttorvets nærhed igennem mere end 60 år, skal ikke kunne siges, men borgerne i Valby er glade for blomster. Og de er rigtig glade for at få blomster leveret fra Amager Blomster. Vi føler os virkelig godt modtaget i Valby, når vi kommer med buketter hver dag. Også selvom det måske er en mor på Fyn eller en tante i Sønderjylland, der har bestilt buketten til levering i Valby, møder vi altid et dejligt smil, når vi kommer frem.

Glade buketter

Og der er også meget at smile af, for vi har måske Københavns friskeste buketter. Netop fordi så mange vælger, at få leveret blomster fra os, kommer der masser af varer igennem vores forretning. Det betyder naturligvis et kort ophold hos os, og det er godt for både os og vores kunder. Der er jo ikke meget fornøjelse ved at få en blomst, der har brugt sine bedste dage hos blomsterhandleren, vel?

Faktisk er vores buketter så torvefriske, at vi som de nok eneste i København tilbyder Tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis blomsterne, på trods af vores daglige indkøb og omhyggelige behandling, alligevel ikke står distancen, så bytter vi buketten med et smil.

 Kundetilfredshed i højsædet

Der er langt fra producenten i Ecuador eller Thailand, over Holland og Copenhagen Markets, til Amager Blomster. Temperatur og fugtighed styres hele vejen, men man kommer ikke udenom, at der også er noget håndtering undervejs. Nogle få blomster bryder sig ikke om ture. Det kan vi ikke ændre på, men vi kan tilbyde dig en ny, frisk buket, for det er dig, som kunde, der skal være tilfreds med Amager Blomster som uovertruffen leverandør af friske blomster i Valby og det øvrige København.

Selvom vi er rigtig glade for blomster, og det er vi virkelig, så indser vi, at vi er ligeså glade for tilfredse kunder. Ellers havde vi ikke nogen berettigelse. Vi skal gøre det så godt som overhovedet muligt hver eneste dag, ellers kunne vi lige så godt lade være. Og vi kan faktisk ikke lade være.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Amager Blomster på Frederiksberg: Vi er dedikerede!

Billigt herretøj