Amager Blomster på Frederiksberg: Vi er dedikerede!

Frederiksbergs nærhed til indre by og ikke mindst til Vesterbro gør det til et meget naturligt område at levere i. Vi kører i forvejen i alle brokvartererne og altså også på Frederiksberg. Fordi vi har forholdsvis mange leverancer, kan vi holde prisen på udbringning nede, hvor alle kan være med.

Frederiksberg fordrer kvalitet

Når du bestiller blomster til Frederiksberg, har vi en forventning om, at du har en forventning om en vis kvalitet. Hos Amager Blomster har vi kun prima varer i butikken, og vi fokuserer på den gode varebehandling, der giver blomsterne lang holdbarhed og på det gode håndværk, der er garant for smukke buketter. Fordi det er vigtigt for dig, er det også vigtigt for os. Du skulle meget gerne have lyst til at komme tilbage til os, fordi du har tillid til kvaliteten.

En anden grund til, at vi elsker at sende blomster til Frederiksberg området er, at du går op i hvordan din bolig fremtræder. Vi ser det på messen; Mit hjem er mit slot og vi fornemmer det, når vi leverer blomster på Frederiksberg. For os er det en kæmpe motiverende faktor, når modtager værdsætter den vare vi omhyggeligt har fremstillet, og det bliver den på Frederiksberg.

Frederiksberg er bare en kort tur væk

For den udenforstående er der måske langt fra Amager Blomster til Frederiksberg, men for os, der kører rundt i byen hver eneste dag, er det faktisk blot et smut forbi. Hvis vi starter hjemmefra tager det 20 minutter, men når vi nu i forvejen kører rundt med blomster, så er det ikke spor besværligt at kigge forbi en adresse på Frederiksberg med en buket blomster.

Vi vil kunne styre kvaliteten

Du lægger måske mærke til, at vi har nævnt flere gange, at vi kører rundt med blomster, og det er helt rigtigt. Vi mener, vi bedst kan styre kvaliteten, hvis vi selv har hånd i hanke med hvad der foregår.

Derfor køber vi selv ind på CPH Markets, hvor vi selv kan mærke og se varerne. Ikke noget med at bestille på en Hollandsk portal på Internettet, tak. Vi binder selv alle buketter og vores personale er uddannet til opgaven. Vi anvender det gamle håndværk og de nyeste metoder. Buketterne på vores hjemmeside har vi selv bundet, og vi har selv taget billederne. Ikke noget med at sende din ordre videre til tilfældige blomsterbutikker, der måske, måske ikke, er lige så engagerede som vi er.

Når til sidst blomsterne til Frederiksberg skal leveres, bliver vores egen bil kørt af vores egen chauffør, der ved hvordan vi gerne vil have at buketterne bliver behandlet på vejen, så du får den bedste version, hver eneste gang. Ikke noget med ligeglade transportfirmaer til os, tak.

Vi går ikke på kompromis

Vi ved det godt. Vi kan godt høre det. Det lyder virkelig nørdet. Men vi er virkelig vildt engagerede omkring det vi gør. Så vi har besluttet, at siden vi nu har en blomsterbutik, kan vi lige så godt gøre det så godt som muligt. Ellers kunne vi ligeså godt lade være. Der er rigeligt middelmådighed i verden og som kunde oplever man desværre tit, at der ikke er det store engagement. Det er en holdning vi ikke vil acceptere, så vi har det øverst på dagsordenen; at der skal være top engagement, hver dag, på hver buket.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nu ser det ud til, at Valbyparken får en strand

Blomsterhandler med Valby i årerne