in ,

Bestil nye bioposer over nettet

madaffald: Fra august til december i fjor steg mængden af indsamlet bioaffald fra 188 til 1.066 ton i forbindelse med, at Københavns Kommune indførte grønne biospande og grønne poser, som københavnerne fra sidste efterår kunne smide deres madaffald ud i.

Den er borgerne med på. Men nu er der mange, som mangler nye poser, så de kan fortsætte med at sortere bioaffald.

For at modtage nye bioposer skal du klikke ind på: www.kk.dk/bioposer, og herfra kan du vælge, om du vil bestille udelukkende til dig selv eller eventuelt til hele boligforeningen.

De grønne bioposer i Københavns madaffaldsordning er i øvrigt ikke helt så grønne som først antaget. Ifølge Ingeniøren har undersøgelser Teknologisk Institut vist, at poserne bestpr af 71,8 procent fossilt materiale.

Det har fået flere politikere til at overveje, om disse poser er de rigtige. Men indtil videre er det altså fortsat dem, som skal bestilles. thof

 

Bestil bioposer her: www.kk.dk/bioposer

Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

46 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

FC Damsø inviterer til fodboldfest på stadion

Sådan får man tømt hovedstaden for kunder og forretningsdrivende