Søren Nissen er formand for Vesterbro Handelsforening, der har generalforsamling torsdag 31. maj klokken 10. Arkivfoto: Finn Edvard
in

Handelsforening vil have gang i Vesterbro

HANDELSLIV. Formand for Vesterbro Handelsforening, Søren Nissen, håber at mange vil bakke op om Vesterbro Handelsforening og komme til generalforsamling torsdag 31. maj klokken 10.

Vesterbro Torv: Torsdag 31. maj klokken 10.00 holder Vesterbro Handelsforening generalforsamling på Café Obelix på Vesterbro Torv.

Det er ejer af Café Obelix, Søren Nissen, der er formand for handelsforeningen, men andre er velkomne til at melde sig under fanerne.

Ifølge Søren Nissen er det traditionelt, at det er ejeren af Café Obelix, der er formand for handelsforeningen, og han stiller op igen, men byder også andre velkomne.

I det hele taget håber han på, at mange erhvervsdrivende vil møde op til generalforsamlingen.

»Vi mangler kræfter til at løfte foreningen – vi mistede et stort aktiv i Erik Willumsgaard, der døde i en tragisk ulykke, så vi har brug for nye folk,« siger Søren Nissen.

Han mener, at den største udfordring for de handlende lige nu er parkeringen på Vesterbrogade.

»Det er klart, at nogle butikker er dybt afhængige af, om folk kan parkere ud foran – man køber ikke store ting og smækker dem ind i bussen. Derfor er det lidt håbløst, at der er så få parkeringspladser, og vi opfordrer også lokaludvalget til at gå ind i den sag,« siger Søren Nissen.

På generalforsamlingen skal der vælges en ny bestyrelse, og dagordenen etc. fås til mødet.

Man kan også forhåndstilmelde sig generalforsamlingen på obelix@cafeer.dk

 


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

46 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Plads til selvejende fritidstilbud

Knaldhyggelig fortovsfest rykkede på Enghave Plads