Masser af god stemning i det fine vejr på Enghave Plads. Foto: Dan Møller
in ,

Knaldhyggelig fortovsfest rykkede på Enghave Plads

FEST. Der var masser af gang i gaden i lørdags, hvor dette års udgave af Fortovsfest på Enghave Plads. Fotograf Dan Møller indfangede begivenhederne.

Af Christian M. Olsen

cmo@minby.dk

FORTOVSFEST: Unge skatere havde skruet hjulene ordentligt på deres brætter og havde balancen i orden, da de lørdag eftermiddag kastede sig ud i halsbrækkende øvelser på skaterbanen ved Enghave Plads. Her var årets fortovsfest allerede i fuld gang med loppemarked og masser af aktiviteter for de mindste.

Fortovsfesten blev vanen tro afviklet i en hyggelig ånd med plads til snak med naboer bekendte og ubekendte over et glas.

I løbet af dagen var der også mulighed for at spille fortovsbold – en fodbold turnering for naboer, erhvervsdrivende og foreninger tilknyttet lokalområdet omkring Enghave Plads.

Fortovsfesten blev rundet af med et stort musikprogram med livemusik fra fem scener. Og der var masser af gang i dansen, da bandet Fars Rum lukkede musikfesten

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Handelsforening vil have gang i Vesterbro

»Vi opfører os tarveligt, når vi ikke kan tage imod flygtninge«