»Vi kalder det frejdigt et folkemøde
in

Gode ideer efterlyses på folkemøde

inspiration. Hyltebjerggård inviterer til Folkemøde om det lokale ¿forsamlingshus¿ tirsdag 15. maj kl. 16.30-18 med et let traktement.

Af Jan Diament

jan@minby.dk

Ideer efterlyses: Hyltebjerggård på Linde Alle fungerer som et samlingssted for mange foreninger. Der afholdes mange fester, for eksempel i denne tid konfirmationer, og der er aktiviteter for mennesker med tid midt på dagen, forskellige selvhjælpsgrupper og meget mere. På denne måde er Hyltebjerggård blevet det lokale ”forsamlingshus”, der var hensigten, da plejehjemmet lukkede for år tilbage.

»Men der kan ske meget mere, siger bestyrelsesformand Torben Larsen.

Han mener ikke at kapaciteten er udnyttet, og derfor inviterer han og huset til møde tirsdag 15. maj kl. 16.30-18.

»Hvor vi håber rigtig mange har lyst til at bidrage til husets fremtid. Mødet kalder vi frejdigt et ”folkemøde”, idet vi meget gerne vil have, at Hyltebjerggård er samlingsstedet for hele lokalområdet,« siger han.

Kom og fortæl, hvad du savner, eller hvordan huset kan blive et endnu bedre og sjovere sted at være.

»Der tales så meget om det lokale engagement, og om hvordan det man kalder civilsamfundet træder mere i karakter og giver borgerne større indflydelse på deres eget lokalområde. Det vil vi gerne understøtte. Vi stiller Hyltebjerggård til rådighed for eksperimenter og gode – og også gerne lidt skæve – initiativer,« understreger Torben Larsen.

Ombygningsplanerne

For snart et par år siden præsenterede bestyrelsen for Hyltebjerggård ombygningsplaner i samarbejde med KAB, der blandt andet ville resultere i boliger til familier, ældre og handicappede. Disse planer er der fortsat, men det tager meget lang tid at få forskellige formalia på plads. Der går nok endnu et par år inden selve byggefasen kommer i gang.

»Det skal imidlertid ikke stoppe for brugen af huset i øvrigt, idet ombygningen stort set kun berører den ene fløj. Mødesale og –lokaler berøres således ikke, og det er her vi skal have så mange gode ideer som muligt til at fylde så mange af døgnets timer som muligt. Kom endelig frem med det, du kunne tænke dig, ingen ideer er dårlige ideer, men det er selvfølgelig ikke alle, der kan realiseres,« slutter Torben Larsen.

Hyltebjerggård byder på et let traktement i forbindelse med mødet.


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hygge, fadbamser og så kom Magtens Korridorer forbi

Borgmestre sat (idræts)stævne