Skatekonkurrecen er blevet en tradition på Enghave Plads
in

Fortovsfest på Enghave Plads

ASFALTBAL. For femte gang er der fortovsfest på Enghave Plads. Det er lørdag 26. maj, hvor der er musik, skatekonkurrence, mad og fodboldturnering.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

ENGHAVE PARK: Lørdag 26. maj er der fortovsfest på Enghave Plads – ved skaterparken. Hele dagen er der underholdning og fra klokken 10 til 14 er der børneunderholdning/aktiviteter, fortovsbold og loppemarked.

Fra klokken 14 til 18 er der skatekonkurrence, live musik og loppemarked.

Og om aftenen fra klokken 18 til 22 kan du høre nye danske bands og solister.

Den første fortovsfest blev afholdt 24. maj 2014 og var egentlig en afløser til Vesterbro Festival, som musiforeningen MUVE stod for.

Men scenen rykkede til Enghave Plads, hvor arrangørerne samarbejde med de lokale handlende og udvidede festen med også skatekonkurrence og fodboldturning. Men masser af musik.

Siden har festen været lidt af et tilløbsstykke og det er altså femte gang, at festen finder sted.

Et af de nye navne i år er Athina, der spiller foran Boutique Lize klokken 18.45.

Athina kalder sin musik for ambivalent elektronisk pop. Den legende vokal strækker sig fra den dybeste maskuline bund til lyse feminine højder. På scenen er Athina dybt nærværende, og hendes energiladende figur danser selvsikkert til det skæve tempo, mens hun kaster sit karakteristiske store krøllede hår fra side til side. Hendes poetiske sangskrivning skaber en magisk nærkontakt, der starter på scenen og rodfæster sig i publikum.

Sådan hedder det på fortovsfest.dk

Fortovsfest 26. maj fra klokken 10-22.


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Forslag: Københavnske børn i Frederiksberg-vuggestuer

Fyrstemalerens atelier