Køkkener i københavnske lejligheder

For mange studerende, som flytter til København, handler det om at finde en lejlighed så hurtigt som muligt, og her bliver køkkenet oftest nedprioriteret. At finde et nyt køkken i Københavns mange lejligheder er ikke nemt, og hvis køkkenet er nyrenoveret, så kan prisen på lejligheden også være højere. Du kan dog sagtens flytte i en lejlighed, hvor køkkenet ikke er så kønt og med kreative metoder få køkkenet til at blive mere personligt.

Personliggør lejlighedens køkken uden de store midler

Sorte skilte og citater
Du kan med fordel have et sort skilt eller en sort tavle til at stå eller hænge ude i køkkenet. Her kan du skrive et af dine yndlingscitater eller måske skrive en opskrift på en kage, som du elsker. Hvis I er flere studerende, der bor sammen i lejligheden, så kan den også bruges til at skrive indkøbsseddel, madplan eller meddelelser til hinanden på.

Plakat og personlige billeder
En anden metode, hvorved du kan fjerne de hvide vægge ude i køkkenet, er ved at hænge en af dine plakater eller billeder op, da det kan være med til at give en anden stemning ude i det kedelige køkken. Derudover kan det give køkkenet personlighed, da begge ting er noget, der repræsenterer dig som person. Derudover er det også en billig løsning, da det kun kræver et søm og en hammer og måske en ramme til plakaten.

Blomster og grønne planter
Et køkken i en lille lejlighed kan hurtigt blive indeklemt, og de fleste steder kan køkkenet også være kedeligt og hvidt. Hvis dette er tilfældet, så kan du vælge at have nogle grønne planter eller blomster til at stå ude i køkkenet, da de kan være med til at give mere liv til rummet. Især krydderurter vil være en god idé, da det er ude i et køkken.

Lad dine kogebøger stå fremme
En anden billig løsning, som kan give køkkenet noget sjæl og farve, er ved at lade dine kogebøger stå på en hylde eller måske bare op af væggen. Dette kan være med til at give noget personlighed, da de kan fremhæve din yndlingskage eller fortrukne madtype.

Udskift håndgreb og mal lågerne
Dette kan være lidt dyrt, hvis du er en studerende på SU, men det er en metode, der kan gøre meget for dit køkken. Ved at male de slidte låger i en ny frisk farve og udskifte håndgrebene med nogle du kan lide, så vil køkkenet få et helt andet udtryk. Det kan få køkkenet til at fremstå mere nyt og fuld af sjæl.  

Hvis du hellere vil købet et nyt køkken i København

Det kan også være, at du er en af de heldige studerende, der bor i en ejerlejlighed eller på anden vis har chancen for at få udskiftet køkkenet i lejligheden. Hvis dette er tilfældet, så findes der forskellige muligheder for at købe et køkken i København. Hos Aubo Valby kan du finde et stort udvalg af køkkener, som passer til lejligheder, og som kan købes til forskellige priser.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Værd at overveje inden du kaster dig ud i et lån

Pressenævnet kritiserer Amager Bladet