in

Elevationsseng kan afhjælpe disse problemer

Er du en af dem, der døjer med ondt i nakken, snorken, eller bare dårlig søvn, så kan en elevationsseng måske være løsningen. Mange oplever nemlig markant bedre søvn i en elevationsseng, hvor man nemt og bekvemt kan skifte sovestilling.

En god elevationsseng kan hjælpe, hvis du døjer med:

  • Hovedpine
  • Nakkesmerter
  • Vand i benene / trætte ben
  • Snorken

Elevationsseng er til gavn for mange

En elevationsseng er en stor investering, men husk på, at en god nattesøvn er afgørende for vores helbred og humør. Sengen er derfor et dårligt sted at spare.

Snorken kan være til stor gene for dig selv eller din partner, da larmen forstyrrer søvnen. Hvis du selv eller din partner døjer med snorken, kan det i mange tilfælde hjælpe at hæve hovedgærdet en smule. Dette letter vejrtrækningen og minimerer snorken også ved forkølelse og sygdom. Elevationssengen kan også i mange tilfælde lindre eller forhindre hovedpine og nakkesmerter. Når man døjer med hovedpine, er det tit ubehageligt at ligge helt ned, da det føles som om, trykket i hovedet bliver større. Ved at hæve hovedgærdet og benene en smule aflastes kroppen, hvilket minimerer smerter og ubehag. Døjer du med trætte ben eller meget vand i benene, kan det ligeledes hjælpe at hæve benenden en smule, så blodet kan løbe tilbage til kroppen.

Nyd at se tv eller læse i sengen

Elevationssengen er også perfekt til dig, der ynder at se tv eller læse i sengen. Med et hævet hovedgærde behøver du ikke at stable dig op med en masse puder men blot trykke på en knap. På den måde er elevationssengen også et godt valg til dig, der nyder lidt luksus i hverdagen. Det er muligt at få elevationssenge, der styres via en app, så du ikke behøver at døje med en masse ekstra ledninger i soveværelset. Når du er på udkig efter en ny seng, kan det godt betale sig at starte jagten hos en online forhandler som Bedre Nætter. Her finder du ofte lavere priser end i butik samt løbende gode tilbud på de bedste elevationssenge.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

CBS Sport fortsætter den gode forårsform

Spiritus kan erstatte fredagsslikket