Gamle fodboldhelte - og Keld Heick. Fra venstre Finn Møller
in

Så kom Keld på førsteholdet

KB’s målaktionærer holdt festlig frokost, og Keld Heick mødte gamle idoler.

 

Af Finn Edvard.

red@frederiksbergbladet.dk.

 

Der var masser af fest og farver, da KB traditionen tro inviterede klubbens målaktionærer på frokost.

I år blev begivenheden holdt på anlægget på Pile Alle, og de fremmødte fik – udover et godt dansk frokostbord – fortællingen om, hvordan KB i 1913 også sikrede sig retten til anlægget på Pile Alle, hvor KB foreløbig kan spille både fodbold og især tennis frem til 2050, fortalte klubbladsredaktør Jørgen Willum Larsen.

KB’s målaktionærer blev i sin tid samlet af ‘KB’ Werner Nielsen og har gennem årene sendt betragtelige tilskud til klubbens ungdomsafdeling. Og man er stadig velkommen til at blive målaktionær i KB, skulle vi hilse og sige. Det koster maksimalt 500 kr. om året.

En trofast målaktionær og KB’er er sangeren Keld Heick, der selv i sin tid spillede fodbold i KB. Han spillede i øvrigt håndbold i Schneekloth.

Han måtte dog vinke farvel til sportskarrieren, da han sammen med Keld & The Donkeys vandt DM i pigtrådsmusik i 1964 – selvfølgelig i K.B. Hallen.

Men kærligheden til KB er intakt, og forleden kom han så omsider på førsteholdet – i alt fald ved frokostbordet – med sine gamle KB-helte.

 

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

FA 2000 i nedrykningsfare

Hovedstaden rundt på skinner