Planlægning i god tid sikre bedre familieferie

Der kan være mange penge at spare ved at undgå at impulskøbe årets familieferie. Dette gælder både i forhold til flybilletter og hotel, men også afledte økonomiske aspekter, som f.eks. finansiering af rejser via lån.

For en familie hvor som skal finde flybilletter og hotel til mange personer, så bliver det selvfølgelig ekstra vigtigt, hvorfor Startpakke.com, som er et site for familier med små børn, har taget et kig på hvordan og hvornår børnefamilien skal booke sin rejse, for at få mest ud af pengene.

Flybilletterne skal ikke købes ugen før familien skal afsted

I gamle dage (reelt kun nogle få år siden), var det sådan at du kunne få billige billetter hvis du ventede til absolut sidste øjeblik. Sådan er det dog langt fra nu. Mange forretningsrejsende er villige til at betale en højere pris for at kunne købe i sidste øjeblik, og det gør det svært at finde gode tilbud i ugen op til rejsen.

Afhængig af hvor du skal hen er der forskellige tidspunkter for hvornår du skal bestille. Disse tidspunkter varierer mellem 3 uger og helt op til 23 uger før afrejse. Som udgangspunkt er der en tendens til at det er billigere at købe billetten på en tirsdag.

Starter du med at tjekke billetpriser i god tid, finder du lettere den helt rigtige dag at købe dem på. I Danmark er det mest benyttede flysøgemaskiner henholdsvis travelmarket.dk og momondo.dk.

Vælg de skæve datoer og spar penge på hotel og fly

Er du i god tid med at undersøge mulighederne for året familieferie, så er der måske også tid til at undersøge mulighederne for at gøre det i en lidt skæv periode. Der kan være mange penge at spare ved ikke at rejse på samme tidspunkt som alle andre. Dette gælder både i forhold til hotel og flybilletterne. Noget af det du bør undersøge, er blandt andet om der er nogle lokale helligdage i området du besøger, eller om der bliver holdt større konferencer. Kan du undgå disse, vil du med garanti kunne spare mange penge.

Hvis du skal bruge et forbrugslån til finansiering

Hvis du planlægger din rejse i god tid, så er der også mere tid til at spare op, så du forhåbentlig helt kan undgå at skulle låne penge til ferien. Står du alligevel i en situation hvor drømmerejsen koster en lille smule mere end hvad der står på bankbogen, lige når det gode rejsetilbud er der, så er det vigtigt at lånet heller ikke bliver taget for forhastet. Brug god tid på at sammenligne forskellige lånemuligheder. Du kan f.eks. starte med at sammenligne forskellige rejselån på Startpakke.com’s liste over forbrugslån.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Omstridt byggeri kan blive seks meter lavere

Fine falkebænke