in

Sådan får du en billig barnevogn inklusiv finansiering

Det er ikke billigt at få en baby. Der er mange både store og mindre ting der skal investeres i. En af de større ting er en barnevogn. Startpakke.com har set på dine muligheder for at gøre det billigere.

Der er flere forskellige faktorer der afgøre hvor mange penge du skal have op ad lommen, når der skal købes babyudstyr som en ny barnevogn. Det første og nok også det vigtigste er, at du finder ud af med dig selv og din partner hvilke krav der er til barnevogne. Skal den have flere funktioner og hvor vigtigt er udseendet.

Mærkevarer eller mindre kendte mærker

Der findes mange forskellige mærker at vælge mellem, når du skal ud og shoppe barnevogn. Det betyder også at der er stor forskel på hvor meget du skal give når du køber den. Skal man have den bedste model fra et mærkevarer firma, så får du som regel et virkelig godt produkt, men det har det med også at koste meget mere. Ved at vælge et billigt mærke kan du altså spare flere tusinde kroner. Alt efter hvor meget du kommer til at bruge din barnevogn, så kan det måske godt svare sig at købe et billigt mærke.

Ny barnevogn eller brugt barnevogn

Hvis du har nogle bestemte mærker i tankerne, men f.eks. ikke har 10.000 kr. på bankkontoen til køb af den eftertragtede model, så bør du helt sikkert undersøge mulighederne for at købe barnevognen brugt. Det er muligt at finde barnevogne i rigtig fin stand, så du sagtens kan bruge den til din baby, og samtidig spare flere hundrede eller tusinde kroner på købet.

Udsalg

Hver enten du er til de dyre mærkevarer barnevogne eller har det fint med billigere modeller, så er det en god ide i god til at begynde at kigge efter tilbud. Da barnevognen er et stort køb, og da man ofte i mindst 9 måneder inden den skal bruges, ved at der kommer et behov, så kan der spares mange penge ved at holde et vågent øje med udsalg.

Et godt eksempel er Black Friday, hvor der er mange penge at spare på køb af store varer som barnevogne. Har du ikke fundet et godt tilbud inden, så bør du måske vente indtil de gode Black Friday tilbud bliver lanceret sidst i november.

Lån penge til barnevogn

Da der er mange udgifter forbundet med at blive forældre, så vælger mange også at tage lån eller få køb som barnevogn og andre større køb af babyudstyr finansieret nede i butikken. Hvis du ender med at skulle låne penge til købet af barnevogn, så er det en god ide at lave lidt research inden du tager ned i butikken. Mange butikker hjælper gerne med finansiering af købet, men ofte vil det være muligt at få bedre lån, hvis du laver en sammenligning af forskellige forbrugslån online inden du køber den.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Busafgangene er på plads

Flere initiativer her fra øen er indstillet til Fællesskabsprisen