in

Gynger og sandkasse er stadig et kæmpe hit til børnene

Gyngen er nok en af de ældste udendørs legetøj der findes. Efter signende blev gyngen opfundet for 11.000 år siden, og selvom der siden hen er kommet andet legetøj til, så er gyngerne stadig et hit.

Hos Startpakke.com har man taget et grundigt kig på de mange muligheder for udendørs legetøj det er muligt at sætte op i sin have, og der er ingen tvivl om at gynger, gerne med rutchebane, sandkasse og legehus er noget af det bedste du kan få sat op i din have for at aktivere dine børn.

11.000 gammelt legetøj er også sjovt i 2018

Historien går på at gyngen blev opfundet omkring 9.000 år før Kristi fødsel af en mand der levede ved Maglemosen på Sjælland. Dette kan selvfølgelig ikke bevises, men efter signende skulle det hurtigt være blevet en succes, der hurtigt spredte sig til resten af landet, og efterfølgende rundt i hele Europa. Gyngen er blevet mere raffineret siden dag, men her i 2018 er gynger stadig noget af det sjoveste for børn i rigtig mange forskellige aldre.

Allerede når barnet er helt lille er det en god ide at få hængt en gynge op. Lige så snart baby kan sidde op, så kan baby have masser af sjov ud af at sidde i en babygynge udendørs eller indendørs for den sags skyld. Får du sat et gyngestativ op i haven, så kan det bruges i rigtig mange år fremover.

Mange timers sjov i en sandkasse for de mindste børn

Lige som med gyngerne, så er der meget andet forholdsvis simpelt legetøj som kan give børnene oceaner af timers sjov. Hos Startpakke.com ser det tydeligt at der er stor interesse for deres artikler om sandkasser, når foråret kommer, og de danske forældre skal finde ud af hvordan haven kan gøres til et mere spændende sted for de mindste i familien.

I en sandkasse skal der ikke andet til end en skovl og en spand, så sandet kan flyttes rundt, og når de bliver lidt ældre, så der kan laves sandslotte m.v. Det er næsten lige så godt som at tage til stranden, men noget man hurtigt og let kan komme til at lege med, selvom forældrene ikke altid har mulighed for at tage deres børn med ud til stranden.

Trampoliner – stedet børn kan hoppe i timevis

En nyere opfindelse er trampolinen, men de seneste år, har rigtig mange danske familier fået en trampolin i haven, og i løbet af forår og sommeren 2018, vil vi med garanti se endnu flere der får gravet en trampolin ned i haven. På samme måde som med gynger og sandkasse, så kan det for os voksne måske nok virke lidt banalt, men et barn kan bruge time efter time på at hoppe rundt på en trampolin, og det er helt sikkert også en god investering. Vil du gerne have at dit barn er lidt mere aktivt, i en hverdag hvor det måske ellers står på lidt for meget stillesiddende leg med tablet eller foran fjernsynet, så er det herfra en anbefaling til at få investeret i en trampolin til nedgravning i haven.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Livemusik dagen lang

Jeppes underjordiske univers