in

Dansk hjemmeside hjælper nye mødre og fædre med en god start

Det kan være noget af en mundfuld at blive forælder for første gang. Der er utrolig mange ting der skal tages stilling til. Alt lige fra køb af babyudstyr til hvad en baby gerne må spise. Den nye hjemmeside Startpakke.com hjælper og guider gravide, samt forældre med små børn igennem den nye spændende tid.

At udvide familien med et ekstra medlem er ofte en kæmpe ændring af hverdagen, og i de første måneder og år af det nye individs levetid, sker der mange forandringer af familiens mønstre. Startpakke.com startede ud som stedet at finde alle de gratis babypakker, som man kan få nede i supermarkederne m.v. I løbet af det seneste år, har hjemmesiden dog udviklet sig til så meget mere end bare babypakker.

Som nye forældre er hjemmesidens guide til hvilket babyudstyr du har brug for, et rigtig godt sted at starte. I samme omgang kan det være værd at tjekke Danmarks største guide til køb af legetøj.

Meget nyt som gravid og nybagt forælder

Allerede som gravid er der mange nye ting at sætte sig ind i. Skal jeg spise anderledes? Hvordan er det nu hvis jeg står uden job i forhold til barsel, hvornår er det okay at tage ud og flyve som gravid, samt tanker til hvilket navn baby mon skal have når hun kommer ud i vores verden. På Startpakke.com kan man udover at få svar på sådanne spørgsmål, også følge udviklingen af baby i maven uge for uge.

Når hun så er kommet ud, så dukker en masse nye spørgsmål op. Hvad må hun spise og hvornår, hvilket legetøj giver den bedste udvikling og hvordan får jeg det hele til at hænge sammen økonomisk uden at tage et lån.

Det er dyrt at blive forældre

Det kan godt komme som noget af en overraskelse, hvor meget det koster at få børn, og specielt alle de mange ting der skal investeres i det første års tid. I gennemsnit koster det cirka en million danske kroner at få et barn. En del af disse udgifter kommer lige i starten, og alle de nye udgifter kan være ganske overvældende.

Klassiske eksempler på dyre poster i starten er barnevogne, autostole, tremmeseng og skråstol, men dette er kun toppen af isbjerget. Startpakke.com har lavet en lang række guides, som hjælper godt på vej til valg af de rigtige produkter, og så det bliver nemmere at finde dem til en pris så det ikke bliver nødvendigt at låne alt for mange penge for at finde plads i ens privatøkonomi. Hvis der alligevel er brug for at tage et lån til nogle af de mange udgifter i starten, så anbefales det at man laver en grundig sammenligning.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Nyt udstyr til fysiklokalet: Lad eleverne eksperimentere

Mand spiller rollen som Jackie Kennedy i et nyt teaterstykke