in

Bliv tidligt klar til årets største handelsdag den 23. november

I år ligger Black Friday den 23. november. Årets Black Friday formodes at slå rekorden for største omsætning på et døgn endnu en gang. Som forretningsdrivende er det derfor vigtigt tidligt at have fokus på denne store dag.

Hos Startpakke.com kom rigtigt mange mennesker forbi deres store Black Friday oversigt i hele Black Week ugen, og her forventer de endnu flere besøgende i år. Derfor er det også en ekstra god ide at være klar til dagen i god tid, hvis man driver en forretning, hver enten det er online eller med en fysisk butik.

Hvad skal du sælge?

Det der gør Black Friday til noget specielt, er at kunderne ved der kommer større besparelser på denne dag end nogen anden dag, men modsat er det så også det som kunderne forventer. Kan du som webshop sælge en varer til en helt ekstraordinær god pris denne dag, så skal omsætningen nok også komme.

For at have de varer der kan sælges med en kæmpe rabat, så skal der dog planlægges i god tid. Du skal måske ud og købe en stor mængde fra Kina eller lignende. Det kan tage sin tid at få sådan en container med varer fragtet hjem, og derfor helst noget du skal have styr på inden sommeren og sommerferier m.v. sætter ind, hvis du vil være på den sikre side.

På samme måde kan det være en god ide at kigge på markedsføring og strategier for denne vigtige dag allerede i foråret. Hvordan skal dine priser for produkterne eksempelvis være i månederne op til?

Det er dog ikke kun webshops og butikker som har gavn af at være i god tid med at sætte Black Friday i kalenderen.

Hvad skal du købe?

Når man har en god fornemmelse af at der kommer rigtig gode tilbud på store varer til hjemmet, så kan investering af disse måske også vente et par måneder. Hvis du eksempelvis skal have købt nyt køleskab eller en ny seng i 2018, så vil der helt sikkert være rigtig gode tilbud at hente. Det er specielt de store ting hvor der virkelig kan spare mange penge ved lige at vente nogle uger eller måske endda måneder med at købe det. Mange gjorde det i 2017 og sparede f.eks. helt op til 50% rabat på køb af ny kontinentalseng. Lignende kan helt sikkert lade sig gøre i år.

Det er også vigtigt at forbedrede sine finanser på Black Friday. Skal du ud og købe 2-3 store dyre ting på dagen, så er det klart at der skal spares en del op inden da, hvis du gerne vil undgå at skulle ud i lån af penge. Er det alligevel nødvendigt med et hurtigt lån, så er det en god ide at have undersøgt sine muligheder inden udsalgene starter, så man ikke ender med det første og det dyreste man støder på.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

|

Komikeren Dirch Passer i fuld bronzefigur

||

Kirken i Ørestad indviet i 8-tallet