||||||||||||||||||||||
|Foto: Martin Sørensen|||||||||||||||||||||
in

SE FLERE BILLEDER: Zoo bød på en vaskeægte bjørnekrammer

ARKTISK FORÅR: Mange har nok kigget langt efter solen i denne snefulde begyndelse på foråret, men blandt Zoo’s isbjørne i Den Arktiske Ring har der være masser af forårsstemning.
De seneste uger har hannen Nord og hunnen Noel boltret sig sammen i vand og på land, og dyrepasserne har observeret flere parringer. Imens har Zoos nyeste hunisbjørn, Lynn, tålmodigt ventet i kulissen. Hun kom til København i begyndelsen af marts og har siden boet i det gamle isbjørneanlæg. Fredag var det så tid til, at Lynn skulle gøre Nord selskab i Den Arktiske Ring.
I Zoo håber man, at mødet mellem de to isbjørne vil føre til drægtighed. Og håbet så sandelig forårsgrønt ud, da isbjørnene tog nogle kraftige favntag under deres første møde i Den Arktiske Ring. Ligesom Nord forsøgte sig med et enkelt parringsforsøg med sin nye mage. belo

Se flere af fotograf Martin Sørensens billeder her:

[new_royalslider id=”89″]

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Benedicte Lorenzen

Written by Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Tørcreme udløser en finaleplads

Danske forældre surfer mere via mobil og tablet