in

Danske forældre surfer mere via mobil og tablet

Vi bruger stadig mere og mere tid online, hvor vi bruger tid på alt fra sociale medier, shopping og ikke mindst research af alt mellem himmel og jord. Den øgede tid på internettet er ikke brugt foran computeren derhjemme. Vi bruger nemlig i høj grad vores mobiltelefoner og tablets til at surfe online med. Dette gælder i særdeleshed den nye forældregeneration, ifølge Startpakke.com, som er en informationsportal for gravide og forældre.

Research af babyudstyr hjemme fra sofaen

Der er mange spørgsmål der skal besvares når man er blevet gravid og i de første par år med små børn. Det hele er nyt, og det giver anledning til mange ting som man gerne lige vil have svar på. Vi vil gerne finde inspiration til valg af navn, vide hvornår vi kan begynde at give vores baby grød og vide hvornår vores tumling kan skifte til en juniorseng. På Startpakke.com findes også en række guides til køb af produkter, så som valg af barnevogn, autostol, tremmeseng, og så finder man Danmarks største guide til køb af legetøj baseret på alder.

Meget tyder på at alt denne research i høj grad bliver foretaget hjemmefra sofaen eller på farten. Når mor sidder med baby på armen, så er det stadig muligt at holde mobilen i den anden hånd. Startpakke.com har kigget i deres statistik over brugere af portalen og dette viser at hele 75% af de besøgende er kommet via deres mobiltelefon eller tablet.

Nu kan du også sammenligne mobilabonnementer

Med alt den surfen der foregår via mobiltelefonen, bliver det også vigtigere at have et mobilabonnement med nok data. På Startpakke.com er det nu også muligt at få et overblik over mobilabonnementer i Danmark. Det gør det nemt for dig som leder efter et nyt abonnement og eksempelvis gerne vil have mere data. Dette er en i en række af ting som du nu kan sammenligne priser på, og som skal gøre det lettere for danske børnefamilier at få økonomien til at hænge sammen. Af andre sammenligningstjenester du kan finde fra via mobil, tablet og selvfølgelig også på computeren, er sammenligning af mobillån og overblik over måltidskasser.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

||||||||||||||||||||||

SE FLERE BILLEDER: Zoo bød på en vaskeægte bjørnekrammer

Snart flytter Tippens uldne beboere mod nord