Mette og Jakob Broder Christiansen med det synlige bevis på kåringen til ’Månedens Amagerbutik’
in

Ægtepar med delikat smag for små glæder til hverdagen

MÅNEDENS AMAGERBUTIK. Delikatessebutikken Broders på Amagerbrogade 146 er kåret til ’Månedens Amagerbutik’ for marts. Ægteparret Jakob og Mette Broder Christiansen åbnede butikken i 2016 og har planer om at åbne yderligere ti butikker inden for de næste fem år. En delikat smag for små glæder skal lokke endnu flere mennesker at til handle i butikken eller købe produkter via webshoppen.

AF JAN JEPPESEN
jje@amagerbladet.dk

SUNDBY: »Det er for vildt. Det skal da fejres med en omgang til personalet. Og så skal vi promovere det på de sociale medier.«

Mette Broder Christiansen, adm. direkør i den familieejet købmandsbutik Broders på Amagerbrogade 146, var et stort smil, da Amager Bladet og Danske Bank troppede op for at lykønske med prisen som ’Månedens Amagerbutik’ i marts.
Delikatessebutikken har gennem de seneste to måneder fået mange anbefalinger på Amager Bladets Facebook-side, hvor læsere og brugere kan anbefale deres favoritbutikker.

»Det er virkelig værd at fejre, men det er først og fremmest også et skulderklap til de ansatte, der hver dag har kontakten til kunderne,« forklarer Mette og blivber akkompagneret af hendes mand, Jakob, der er ejer af virksomheden.

Flere butikker på vej

Eventyret om Broders begyndte helt tilbage i 2011 med engroslager og salg på webshop. For to år siden besluttede parret, der begge har været ansat i banksektoren, at åbne deres første detailbutik.

»Vi bor i Dragør, så det var helt naturligt, at den første butik skulle placeres på Amager,« siger Jakob, der regner med at kunne åbne yderligere ti butikker inden for de kommende fem år.
»Vi har været presset økonimisk i butikkens første år, så vi besluttede at lave et opslag på Facebook med et opråb til folk om at bruge os, hvis de vil bevare specialbutikkerne på Amagerbrogade, så hele gaden ikke bliver klistret til med pizzarier og restauranter. Det hjalp. Nu er der kommet mere gang i butikken,« fortæller Jakob.

Hele idéen bag Broders er at tilbyde alle – høj som lav – store smagsoplevelser og spændende nyde fødevarer til rimelige priser.
Parret udvælger nøje deres specialvarer med fokus på kvalitet. Og de vælger ofte produkter der enten er klassikere i deres hjemlande og som man som rejsende har mødt på en ferie eller på job.
Derfor har man mulighed for finde varer, der kun forhandles hos Broders.

Bankospil i butikken

Mette og Jakob er enormt passioneret omkring deres virksomhed, og de gør en dyd ud af at give kunderne en følelse af, at de er noget helt særligt.
Hver måned arrangeres bankospil i butikken for cirka 30 kunder. Og der er stort set udsolgt til hver eneste arrangement. En bankoplade koster 20 kroner, mens Broders står for præmierne.

»Det er sjovt, dejligt og anderledes. Kunderne sidder ofte helt ude på sædet for at vinde nogle af vores præmier,« fortæller Jakob.

Om Månedens Amagerbutik

Amager Bladet og Danske Bank står bag kåringen af Månedens Amagerbutik.
Alle kåringer er automatisk nomineret til kåringen af Årets Amagerbutik. Du kan anbefale en butik på Amager Bladets Facebook-side: https://www.facebook.com/amagerbladet
Skriv en kort anmeldelse om hvorfor netop din favoritbutik skal udvælges til Månedens Amagerbutik. Kriterierne er; god service, smilende personale, bedste udsmykning og produkter af god kvalitet.
Et dommerpanel bestående af Amager Bladets chefredaktør Jan Jeppesen, salgschef Henrik Clausen og filialdirektør Dorthe Ankersen, Danske Banks Amager-afdeling, vil udvælge Månedens Amagerbutik på baggrund af anbefalingerne.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

De viser vejen ind i kommunale tilbud på borgerens eget sprog

Populær høstfest gør klar til årest fællesspisning