John 'Faxe' Jensen stopper i Fremad Amager. Arkivfoto: Anders Bentzon
in

»Faxe« stopper i Fremad Amager

FODBOLD. Fremad Amagers cheftræner John »Faxe« Jensen forlader trænerjobbet i Fremad Amager. Efter fire år er der behov for at finde ny inspiration, lyder begrundelsen.

AF JAN JEPPESEN
jje@amagerbladet.dk

SUNDBY: Fremad Amagers ledelse skal på jagt efter en ny cheftræner til klubbens 1. divisionsmandskab efter denne sæson. Efter fire år er det tid til at sige farvel til John »Faxe« Jensen, der har været cheftræner i fire år.

»Når vi siger farvel til hinanden efter denne sæson på mit initiativ, er det fordi man som træner altid må mærke efter, hvornår det er rigtigt at lade andre komme til og selv søge nye udfordringer. Det har ikke været en nem beslutning, men jeg er nået frem til, at tidspunktet er efter denne sæson.
Jeg har brug for ny inspiration, og for Fremad Amager er det helt sikkert også sundt, at der kommer en ny cheftræner med nye idéer og en eventuelt anden retning end den, jeg har stået for,« siger John Faxe Jensen i en pressemeddelelse.

»Faxe« har i sin Fremad Amager-tid været med til at rykke op i 1. division, hvor klubben lige nu ligger i behagelig afstand til nedrykningsstregen.

»Fire fantastiske år«

Derfor sætter Fremad Amager-direktør Flemming Rosenkrantz pris på perioden med »Faxe«.
»Vi har haft fire fantastiske år med John, og han har været med til at flytte os meget langt i den periode. Han har været vigtig for hele vores setup, ikke kun det sportslige,« siger Flemming Rosenkrantz.

Han kan endnu ikke sige noget om, hvad cheftræneren hedder efter sommerpausen, men forklarer, at man er i gang med at lægge rammerne for det fremtidige setup.

»Vi taler i øjeblikket med forskellige mulige investorer, og kommer de om bord, kan tingene jo se anderledes ud,« siger Flemming Rosenkrantz til Ritzau.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Online spillemaskiner tilbyder en ny form for underholdning

Amager Erhvervsråd: Det er tåbeligt kun at undersøge havnetunnel via Amager Fælled