De stolte Divas-piger. Der ligger et års hård træning bag guldet. Privatfoto
in

Divas vandt guld USA

guld. Et års hård træning var med til at bringe en guldmedalje hjem til de dygtige piger fra Divas Cheerleaders, der har base i Vanløse.

Af Jan Diament

jan@minby.dk

vandt: De lokale Divas Cheerleaders er kommet hjem med en flot guldmedal fra USA.

De deltog 10. og 11. marts, i UCA Allstar International Championship 2018 i Orlando – også kaldet Junior VM…

»Holdene Divas X og Divas X-tra der består af dygtige piger i alderen 10-18 år, der træner fire gange om ugen, var for tredje år i træk sendt afsted til UCA i ESPN Wide World Of Sport. Pigerne har knoklet hårdt og målrettet for, at kunne repræsentere Divas og Danmark bedst muligt ved denne konkurrence,« fortæller Camilla Jensen, der er formand for Divas Cheerleaders, der har base i Vanløse, men medlemmer fra hele København.

Guld for første gang

»Vi tog afsted med ét mål om, at gå videre til finaledagen og levere to fejlfrie rutiner. Efter dag 1 var begge Divas hold gået videre til finalen og vi havde allerede nu fået flere point end sidste år. Tilfredse og klar til dag 2 gik alle pigerne ind med selvsikkerhed og nød alle minutterne på måtten i fulde drag,« fortæller hun.

Til præmieoverrækkelsen gik det hele pludselig op i en højere enhed.

»Sølv medaljen var råbt op og så skete det. Et års træning kulminerede, for ud af højtalerne blev der sagt »All the way from Denmark, Divas X-tra« Og der stod vi, med glædes tårerne trillende ned af kinderne, mens vi hoppede rundt på gulvet af glæde. Vi vandt. Første danske hold, der nogensinde vinder guld ved UCA 2018. Som træner, har jeg aldrig set pigerne så lettede, glade og stolte på en og samme tid.. Jeg er så stolt af dem alle,« siger en mere end tilfreds formand.

Udover den fornemme førsteplads, fik det andet hold Divas X en fantastisk flot 7. plads i et super skarpt felt.

»Den placering er vi også enormt stolte af. Tak til alle i Vanløse området, der har støttet Divas og købt vores julekalender. Det er netop salget af julekalenderne, der har kunne sende pigerne afsted. Nu er vi tilbage i hallen og træner målrettet mod Elite Cheerleading Championship i Tyskland 20 maj,« slutter Camilla Jensen.

Følg pigerne og alle de andre Divas hold mod konkurrencer, til træningerne med mere på siden www.facebook.com/divascheerleaders.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Guides hjælper dig i gang med online spilleautomater

Ghettoudspil kan forhindre lokale renoveringer