D-A-D er det andet offentliggjorte navn på årets Grøn-turné - desuden kan man på Tiøren opleve Lukas Graham 19. juli. Restn af programmet afsløres i løbet af foråret. Foto: Kim Wendt
in

Grøn Koncert starter på Amager i år

KONCERTBRAG. For første gang lægges en af Grøn Koncerts københavnerkoncerter på Tiøren. Rockveteranerne D-A-D og Lukas Graham står i spidsen, når Grøn Koncert-turneen skydes i gang 19. juli her på øen.

Af Hanne Bjørton

hab@minby.dk

AMAGER STRAND: Tiøren i Amager Strandpark danner i år for første gang rammen om en Grøn Koncert – endda den første i Grøn Koncert-turneen, fortæller arrangøren i en pressemeddelelse.

Torsdag 19. juli kan man opleve rockveteranerne D-A-D i fri dressur og fri luft på Tiøren samt det internationale succesband Lukas Graham. Årets øvrige Grøn Koncert-navne afsløres i løbet af foråret.

Siden 1980’erne

Det er 36. gang, Grøn Koncert turnerer rundt i landet, og også D-A-D har turneret siden 1980’erne og er kendt for at gøre noget ekstra ud af deres sceneshows.

Gennem årene har blandt andet en gigantisk blå sofa, kraner og bassist Stig Pedersens ildsprudlende hjelme været blandt inventaret på scenen.

D-A-D har været med på Grøn Koncert-turneen hele syv gange siden debuten i 1995.

»Det fede ved Grøn Koncert er, at det er ikke dedikeret til én gruppe men hele Danmark, og det er fantastisk! Man smider alle fordomme fra sig, og der er plads til alle slags mennesker, både dem der fester igennem, og dem der bare gerne vil hygge sig stille og roligt. Og det er også sådan, det er med os; det er alle slags mennesker, der lytter til D-A-D, der favner vi bredt. Vi har jo et stort hjerte,« udtaler bandets forsanger Jesper Binzer i pressemeddelelsen.

Allerede i november blev det internationale succesband Lukas Graham med christianitten Lukas Forchhammer i spidsen offentliggjort som det første navn på plakaten for Grøn 2018.

Grøn Koncert arrangeres af Tuborg og Muskelsvindfonden. Sidstnævnte har via koncert-rækkerne skabt sig en platform og en synlighed, som bidrager til at indfri fondens vision – at skabe et samfund med plads til forskelle. En vision, der handler mere om mennesker end muskelsvind.

Grøn Koncert-turneen

Grøn Koncert-turneen starter i år på Tiøren torsdag 19. juli. Herefter:
20. juli i Kolding,
21. juli i Aarhus,
22. juli i Aalborg,
26. juli i Esbjerg,
27. juli i Odense,
28. juli i Næstved
29. juli i Valbyparken.
Se mere på groenkoncert.dk eller på Facebook, Instagram og Snapchat under navnet ’Groenkoncert’.

Hvad synes du om artiklen?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Syvdobbelte københavnsmestre

Guides hjælper dig i gang med online spilleautomater