Flere butikker i det nye butikscenter Kronen
in

Kunderne har taget godt i mod det nye center

kronen. Det nye butikscenter, Kronen, har haft nogle børnesygdomme. Men de er overståede nu, og flere af butikkerne melder om godt salg og tilfredse kunder.

Af Jan Diament

jan@minby.dk

butikscenter: »Det går godt. Vi har ikke noget at klage over.« Sådan lyder det fra indehaver af Bog og Idé i Vanløses nye butikscenter, Kronen, der åbnede 12. oktober sidste år, og som altså nu har cirka et halvt år på bagen.

»Vi har et fint salg, og især julen var god. Det er tydeligt, at Vanløse manglede en boghandel. Vi har haft og har et rigtigt godt salg af bøger,« siger indehaver Joachim Jensen.

Masser af bøger

En boghandel i dag skal have meget andet end bøger, men Joachim Jensen har et stort udvalg af bøger. Han har været i branchen i 15 år og siger:

»Den der myte om, at danskerne ikke læser så meget mere holder slet ikke. Der bliver solgt og læst rigtigt mange bøger i dag .«

Mest moderne apotek

Kronen har , om ikke verdens, så Europas mest moderne apotek. Apoteker Aslan Asghari viser det gerne stolt frem.

»Det er et fremtids-apotek på mange områder og vi har da også besøg fra hele Europa og USA med folk, der vil se hvordan det fungerer. Det kliniske ved apoteket er væk og meget kører via robotter. Kunden vælger for eksempel på en skærm hvad den pågældende vil have i håndkøb. Trykker på skærmen og så finder robotten produktet. Selv lyset i apoteket er styret, så der kommer det rette lys i løbet af dagen, og skrankerne er nedbrudt,« fortæller han.

Han kan mærke, at de gamle kunder fra Jernbane Alle er rykket med ind i Kronen, men også at der er kommet nye kunder til.

Apotekeren er indehaver af både dette apotek og Grøndal Apotek med i alt 40 medarbejdere.

De store »trækplastre«

Det er tydeligt, at nogle af de store »trækplastre« i Kronen er Føtex, Flying Tiger og Normal.

Butikschef Casper Østergaard, Føtex:

»Vi er meget tilfredse med omsætningen her. Vi har alle de loyale kunder med fra Frode Jakobsens plads, men har også fået en masse nye kunder. Vi vinder på ferskvarer, på vin og fødevarer i det hele taget. Men til gengæld kan vi mærke, at der er mindre salg i non-food. Der tager Normal og Flying Tiger nok teten.«

Rimelig fra start

Kamilla Kabakci, der har Mulles Thehus tæt på indgangen, melder om et pænt salg.

»Det går ok og vi kom rimelig fra start. Det er jo altid svært at vide hvordan det går, når man åbner en butik, men jeg er tilfreds,« siger hun.

Hun har tidligere haft thehus på Frederikssundsvej i Brønshøj.

Snart liv på terrassen

Snart kommer foråret og så bliver der liv på terrassen med flere spisesteder.

Det er på solsiden, så mon ikke der bliver fyldt på de gode varme dage, som forhåbentlig venter. Kronen er i øvrigt interesseret i at få lokale musiktalenter, til at optræde på terrassen. Interesserede kan skrive til info@kronenvanlose.dk.

Se mere om kommende events, arrangementer, tilbud med mere på Kronens hjemmeside kronenvanlose.dk/da.

Kronen er naturligvis også på Facebook.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Togpassagerer skal tage bussen i ferien

Gratis spilmaskiner på mobilen hitter