Skuespillerne på scenen ved sidste års Dragør Revy. Arkivfoto: Amager Bladet.
in

Revybestyrelse trækker sig

SCENE. Bestyrelsen for Dragør Revyen smider håndklædet i ringen og beder nye kræfter tage over ved en generalforsamling til juni.

Af Hanne Bjørton
hab@minby.dk

DRAGØR: I november meddelte Dragør Revyen, at det var tid til at ryste posen og gøre sig overvejelser om større ændringer af revyen; derfor ville der ikke blive nogen forestilling i foråret 2018
Nu meddeler bestyrelsen for Dragør Revyen i en pressemeddelelse, at den trækker stikket og samlet stiller sit mandat til rådighed ved revyens ordinære generalforsamling 7. juni klokken 19.00 på Dragør Fort.

»Som de lokale borgere i Dragør nok har bemærket, så har Dragør Revyen ikke længere nogle helt lokale satire numre med. Revyen har, grundet mangel på lokale tekstforfattere, satset mere på en bredere revy, der ikke kun er rettet mod borgere i Dragør og Tårnby, hvilket har trukket et større publikum fra hele Sjælland. Det nuværende hold bag Dragør revyen har efter nøje overvejelser besluttet, at ambitionerne går i retning af noget større og helt nyt. Det betyder at der skal nye folk til at videreføre den traditionsrige Dragør Revy, der har eksisteret gennem 94 år,« skriver bestyrelsen blandt andet i pressemeddelelsen.

Den nuværende bestyrelse modtager ikke genvalg.

»Vi vil hermed gerne opfordre alle, som har interesse i videreføre den lokale revy i Dragør til at møde op på denne generalforsamling, det gælder alle både medlemmer og ikke-medlemmer af Dragør Revyforening,« skriver bestyrelsen i pressemeddelelsen og opfordrer til, at man på www.dragoerrevyen.dk holder sig orienteret.

Amager Bladet har forsøgt at kontakte næstformand Jimmy Kjærsvold, der har sendt pressemeddelelsen, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Julie på nært hold i Dragør

Unik historisk billedsamling kan ses online