in

Nå ud til dine kunder med Facebook annoncering

Når man har en virksomhed, kan det være svært at få sine kunders opmærksomhed, og det er derfor vigtigt, at man får styr på sin online markedsføring, da den kan være med til at skabe de resultater man gerne vil have. Har man ikke forstand på online markedsføring, så kan man eksempelvis vælge webbureauet Wemarket, som har specialiseret sig i Facebook annoncering og er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Har du en virksomhed med en hjemmeside eller en webshop? Føler du ikke, at du får de resultater, du gerne vil have, så kan en af grundene være, at du ikke når ud til kunderne grundet manglende evne til at markedsføre på de sociale medier. Det er nemlig vigtig at have styr på sin online markedsføring, da det er den, der skal få din virksomheds budskab ud på den mest effektive måde. Wemarket har et hold marketingseksperter, der er klar til at lave din Facebook-annoncering for dig, så du kan fokusere 100 % på din virksomhed. Du kan også vælge dem som VækstPartner og derved altid have dem med som en hjælpende hånd.

Webbureau hjælper dig med opsætning og strategi

Facebook er det største sociale medie i verden, der er over 2 milliarder aktive brugere om måneden. Faktisk har cirka 67 % af Danmarks befolkning en profil på Facebook, og det betyder, at hvis man ikke annoncerer på Facebook, så når man ikke ud til størstedelen af de potentielle kunder, og derved optimerer man ikke sin virksomheds markedsføring. Flere og flere virksomheder kommer på Facebook, da mange af kunderne kan findes på netop denne platform. Mange virksomheder bruger penge på at annoncere på Facebook, men grundet manglende evner til at strukturere det hele, betyder det, at annonceringerne ikke bliver ligeså succesfulde, som man havde håbet på.

Wemarket er et webbureau, der har erfaring med at hjælpe mere end 200 forskellige kunder. De hjælper dig med at oprette en annoncekonto, og fra starten bliver både valuta og tidszone fastsat. Derfor er op-sætningen vigtig at få til at fungere ordentligt fra starten af. Derudover skal du også finde ud af, hvad dit mål er med dine annoncer; vil du skabe mere trafik til din hjemmeside, vil du have et bestemt budskab ud, eller måske skal dine kunder kende mere til dine produkter? Du skal også finde ud af, hvad din mål-gruppe er, for når du ved det, kan du nemmere forme dine annoncer, så de fremstår bedre overfor po-tentielle kunder.
Lige meget hvad dit mål er, så skal du have en strategi. – Wemarket hjælper med at udvikle en strategi sammen med dig, og de sørger for professionel kvalitet. De vil blandt andet sætte dig ind i Business Manager, hvor du kan samle alle dine aktiviteter på et sted og hjælper dig med at navigere rundt i alle de forskellige værktøjer, som Business Manager tilbyder. Derudover har Wemarket stor erfaring med flows, hvor du kan sende flere annoncer ud på samme tid og ramme en eller flere målgrupper med dine bud-skaber. Hvis du eksempelvis har en webshop, så er Facebook Dynamic Product Ads også kaldet DPA – en mulighed som du kan gøre brug af, og da det er et annonceringsværktøj, der viser produkter fra den hjemmeside din kunde lige har besøgt, betyder det, at det er et yderst effektivt værktøj.

Læs mere information om annoncering på de sociale medier

I dag bruger mange mennesker de sociale medier, og de gør det ekstremt meget – Det er blevet almindeligt at sidde med sin telefon overalt, og grunden til at det er blevet så udbredt over hele verden er, fordi man kan næsten alt fra sin telefon. Man kan få nyhedsopdateringer omkring alt, og se hvad andre mennesker laver, man kan bestille mad, man kan kommunikere med hele verden, og man kan købe produkter på de sociale medier. Nu når alle de mennesker er på de sociale medier, så er det en god mulighed for at få sit budskab ud. Så har du en virksomhed, en webshop eller noget lignende, og vil du gerne være mere succesfuld? Hvad enten du vil have flere fans på Facebook, eller du vil øge din omsætning. Så kom i gang med Facebook annoncering og læs mere om, hvad Wemarket kan gøre for dig og din virksomhed.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

“Jeg kan godt lide at være Harald”

Frank Jensen vil have Nordvestpassagen