Der var mødt 35 personer op fra diverse foreninger

Vanløse Lokaludvalg har fået nye stemmer

valg. Der er kommet nye ansigter i Vanløse Lokaludvalg efter valget i onsdags, men også en del, der fortsætter i udvalget. Konstituering først 22. marts.

Af Jan Diament

jan@minby.dk

nye medlemmer: Vanløse har fået et nyt lokaludvalg. I onsdags blev der nemlig afholdt valg til Vanløse Lokaludvalg, hvor 35 foreningsrepræsentanter var tilmeldt valgmødet. De tilmeldte dækkede samlet over et bredt udsnit af foreningslivet i Vanløse, hvor alt fra børne- og ungeområdet til diverse boligforeninger var repræsenteret.

I alt skulle 14 pladser besættes, og de endte med at gå både til tidligere medlemmer og helt nye ansigter.

»Vi havde et godt og roligt valgmøde. Først blev der valgt syv valggrupper, og i stort set alle valggrupper blev man enige om, hvem der skulle vælges som medlem og suppleant. Kun fordelingen af de to pladser i valggruppen Natur og Miljø kom til afstemning,« fortæller Anne Christine Dahl-Hansen, Udvalgssekretær for Vanløse Lokaludvalg.

Nyt ansigt

Et af de nye ansigter i lokaludvalget er Jens Andersen, der stillede op for håndboldforeningen VHC/Vidar.

»Som det fremgår af den nyligt udgivne rapport om idrætten i Vanløse er der nok at tage fat på for at sikre bedre vilkår for idrætslivet i Vanløse. Jeg er derfor glad for at være valgt ind i Vanløse Lokaludvalg og ser frem til at arbejde med kultur og fritidstilbuddene i Vanløse de næste fire år, så mulighederne for at dyrke sine interesser i nærområdet kan blive endnu bedre,« fortæller Jens Andersen.

Bliver siddende

Også flere medlemmer fra sidste valgperiode er at finde i det nye lokaludvalg – heriblandt Per Stengade, som repræsenterer Enggruppen.

»Jeg har valgt at blive siddende i Vanløse Lokaludvalg i endnu en valgperiode, da jeg ønsker at forsætte mit arbejde på natur- og miljøområdet. Vi har i lokaludvalget samarbejdet godt med forvaltningerne om blandt andet natur og trafik på Damhusengen samt affald og ressourcer i bydelen, hvilket jeg ser frem til at forsætte,« fortæller Per Stengade.

De 14 nye medlemmer udgør sammen med de ni politiske udpegede medlemmer Vanløse Lokaludvalg, som holder deres konstituerende møde torsdag 22. marts 2018. På det konstituerende møde bliver formand og næstformand valg. 22. marts 2018 er også dagen, hvor det nye lokaludvalg officielt bliver godkendt af Borgerrepræsentationen.

Her er listen over de nye medlemmer af Vanløse Lokaludvalg

Børn og Unge: Henrik Billing, Else Marie Nygaard

Grøndal: Anne Fausbøll

Handel: Niels Christian Juul

Socialområdet: Kaj Lehmann Lorenzen

Bolig og trafik: Erik Jønsson, Hanne Larsen, Charlotte Tørngren, Jens Askov

Kultur og Fritid: Jens Andersen, Peter Helt Haahr, Maria Bagger Grell

Natur og Miljø: Jørn Kofod, Per Stengade

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Økonomien skal tilpasses kvinder

Rabarbervej: Byggeprojekt blev vedtaget i BR