Ahmad Jehanzeb glæder sig til at få posthus i butikken og har en forventning om
in

Posthus i Minimarked

STIGENDE NETHANDEL: Det kan godt være brevskrivningen rasler nedad og medvirker til PostNords milliardunderskud.

Men det forhindrer ikke, at Valby 15. marts får endnu et posthus. Forklaringen er den fortsat stigende nethandel, som får PostNord til at åbne et posthus i Minimarked på Valby Langgade 151, der 15. marts slår dørene op til et posthus.

Lokalt omdrejningspunkt

I posthuset hos Minimarked kan kunderne fra midt i marts hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkeporto. Og alle posttilbud kan benyttes i hele Minimarkeds åbningstid alle ugens dage fra kl. 9.00-24.00.

Også Ahmad Jehanzeb, indehaver af Minimarked, glæder sig til at få posthus i butikken. »Og jeg har da en forventning om, at posthuset i endnu højere grad vil være med til at gøre Minimarked til et omdrejningspunkt i lokalområdet. For det er jo en ekstra, god service for vores kunder, at de også kan hente deres pakker sendt med PostNord hos os. fls

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Sagen er bøf- Mash er åbnet

Alfred blev glemt i skoven på tur