in

Her finder du spil og hygge i Valby

Elsker du også at spille? Hvorfor så ikke lave en god dag med venner ud af det? Vi har sammensat den perfekte dag i spillenes tegn til dig. Læs med her og få en skøn dag med hygge, spil og god mad

Spil: Konkurrencer og spil er et sjov måde at være sammen på. I hvert fald hvis der ikke er en alt for dårlig taber (eller vinder) i selskabet. Bor du i Valby, behøver du ikke engang bevæge dig særlig langt for at få en hyggelig dag sammen venner eller familie med masser af spil. Der er nemlig flere rigtig gode steder lige uden for døren, hvor du kan få både hyggelig underholdning med spil og lidt god til ganen.

Læs med her og få vores guide til en hyggelig dag med spil og god mad i Valby og omegn.

God kop kaffe og et slag backgammon

En god dag starter med en god kop kaffe. Det kan du få på The Laundromat Cafe på Gammel Kongevej. Her finder du et fint udvalg af både kaffe, the og milkshakes. Du kan ligeledes få stillet sulten med en bid mad eller måske en af de lækre kager.
Skal der spilles er The Laundromat Cafe ligeledes et oplagt valg. Her kan du nemlig spille yatzy og forskellige kortspil. Er der rigtige spillefugle i selskabet, kan I ligeledes tage et hyggeligt spil backgammon til kaffen.

En lille bid af Las Vegas

Drømmer du om en tur til Las Vegas? Så starter drømmen måske på Travcaféen på Retortvej. Her kan du nemlig vinde store jackpots på de over 60 forskellige spilleautomater. Selvom Travcaféen nu er en del af kæden Casino House, er det selvfølgelig ikke helt som at være i Las Vegas. Men det smager lidt deraf. Er du ikke helt med på, hvordan du spiller på automater, kan du prøve en af de mange gratis spillemaskiner på nettet og øve dig lidt inden.
Travcaféen har sit navn af en grund. Så du kan selvfølgelig også spille på heste og andet sport. Der kører ofte trav på skærmene i cafeen, så du kan følge med og se om din hest vinder. Vær opmærksom på, at der er en aldersgrænse på 21 år.

Stegt flæsk og bowlingkugler

Så skal der noget i skrutten. Og det kan man bestemt få hos Big Bowl, der tilbyder en stor og overdådig buffet. I kan enten spise før eller efter en omgang bowling. Her har du mulighed for at vise, hvem der for alvor er bedst til sport og spil. Bowling er sjovt for både konkurrencemennesker i alle aldre og dem, der spiller mest for sjov. Så det er en god anledning til at kåre spildagens endelige vinder.

Big Bowl i Valby tilbyder stegt flæsk med persillesovs ad libitum hver søndag mellem klokken 17.00 og 21.00. Det har tidligere været et stort hit – og nu er tilbuddet tilbage. Så slut den sjove dag i spillenes tegn af med en stor omgang flæsk. Så har der i sandhed været rigeligt med stof til krop og sjæl.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Iværksættere vil erobre hele Europa

Sådan tjener du penge på nettet