in

Hurtig handel: Gode råd til et hurtigere boligsalg

Er du en af de danskere, der tålmodigt venter på at få boligen solgt? Du har måske haft længerevarende overvejelser i forhold til et boligsalg, men undervejs kommet frem til, at det ikke var den rette beslutning.

Alle kan have brug for en boligadvokat i forbindelse med et salg af en bolig, især hvis der er tvivlsspørgsmål. Om det er en boligadvokat Roskilde eller Aalborg afhænger naturligvis af din region. I denne artikel får du de bedste råd til et hurtigere boligsalg.

Lad din bolig skinne

Logisk nok er der ingen, der ønsker at flytte ind i en rodet og grim bolig. Derfor forholder det sig ofte således, at de fleste eventuelle køberes interesse opstår ved at se på billeder. Det kan være, at det er på et socialt medie, på ejendomsmæglerens hjemmeside eller i en annonce. Om det er det ene eller det andet sted er irrelevant. Pointen er, at en smuk og indflytningsklar bolig sælger langt bedre end en rodet bolig.

Hvis du virkelig ønsker en hurtig handel, kan du med fordel gøre noget ekstra ud af det ovenstående. Med det menes der, at du kan gøre den 100 % procent indflytningsklar ved at male vægge og som prikken over i’et slibe gulve. Det kræver lidt ekstra, men det giver – i sidste ende – også noget ekstra.

Hvordan ser tilstandsrapporten ud?

Størstedelen af alle købere gennemgår minutiøst tilstandsrapporten, før de laver en investering i noget så essentielt som en bolig. I så fald der er angivet fejl i tilstandsrapporten, bør du rette op på disse fejl, inden eventuelle købere kommer forbi og ser boligen i egen person. Du kan være ganske sikker på, at de fejl, der er angivet i tilstandsrapporten, er noget af det første købere bemærker.

Når køberne er kommet hjem, og aftenkaffen skal nydes med en dertilhørende småkage, kan du være ganske sikker på, at fejlene ved din bolig er det primære samtalefokus. Jo flere fejl du har mulighed for at fikse, jo bedre.

Hvad er unikt ved din bolig?

Tilstandsrapporten er noget af det, der bliver lagt allermest fokus på fra en eventuel købers side, men det behøver ikke nødvendigvis forholde sig således. Hvor ønsker du selv, at fokus skal ligge? Fremhæv de ting, som du finder unikke ved din bolig. Det kan være unikke detaljer eller elementer af din bolig, som du synes er ekstra smukke eller bemærkelsesværdige.

Husk altid at fremhæve de ting, som der kan være med til at sælge boligen for dig.

Lad købere føle sig trygge og hjemme

Når vi taler om boligsalg, taler vi om et ‘hjem’. Hvad ligger du selv i det ord? Det, at man føler sig hjemme, og man kan se sig selv bo i boligen, er det mest centrale, hvis man ønsker et boligsalg. Ingen køber vil overtage dit hjem, hvis han/hun ikke kan se sig selv i boligen.

Det kræver lidt at få en køber til at føle sig hjemme. Første skridt mod et indbydende hjem, hvor du føler dig hjemme, er et hjem, der ser ordentligt ud. Blomster er et eksempel på et billigt kneb, man kan benytte til at få boligen til at virke mere frisk og indbydende.

Held og lykke med boligsalget.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Broerne er smutveje i byen

Revolutionér verden ¿ vend den på vrangen