Tøndeslagning i Saxogade var delt op i to hold - for de mindste og for de store
in ,

BILLEDGALLERI: Økologisk fastelavn i Saxogade

FASTELAVN. Kreativt maskeværksted med glimmer og iskold tøndeslagning i Saxogade lørdag eftermiddag. Godt, at Sonja fristede med varm kakao og kalorierige fastelavnsboller.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

SAXOGADE: En far hakker tænder og laver sprællemandsbevægelser på stedet, mens han hepper på sin søn, der sammen med andre vesterbrounger forsøger at banke den lille trætønde ned.

Han – altså faren – ligner en, der hellere ville sidde hjemme og høvle Netflix-serier i varmen.

Lørdag eftermiddag holdt Settlementet regnbuefarvet fastelavnsfest i Saxogade, og som altid i den farverige gade var der pyntet op med kulørte balloner og bannere.

Foran Heidi & Bjarne kunne man få lagt ansigtsmaling, mens fotografen stod klar hos Normas for at forevige de mange udklædte børn. I værkstedet blev der lavet glimmermasker.

Selve tøndeslagningen var delt op i to – en for de mindste og en for de store.

De voksne måtte hjælpe lidt til, da de mindste skulle banke tønden ned, men det blev Nora på seks år, der var klædt ud som en enhjørning, der blev kattedronning og blev populær, da bunden af tønden faldt af og det væltede ud med økologiske slikposer og clementiner.

Næste omgang var for de store, og det gik stærk med at banke tønden ned – Rosaline på ni år, der går på Børneuni, løb med sejren. Hun var klædt ud som spåkone i lilla velourkjole og havde taget sin tvillingesøster Olivia med til den kolde fest med varme hjerter og varm kakao, som man kunne få hos Café Sonja, der også havde arrangeret udendørs sofa ved siden af bålet alt imens Anne Linnets Barndommens Gade drønede ud fra højtalerne.

Se flere billeder her:

[new_royalslider id=”68″]

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Sixten og band skal rocke i Aalborg

Endelig bliver der mere plads på skolen