Arkivfoto
in

Løb rundt om søerne for Kenyas piger

FASTELAVNSLØB. Det lokale løbeinitiativ Hippo Run inviterer på lørdag til tøndeslagning og fastelavnsløb omkring Skt. Jørgen Sø

Af flemming Saugmann

red@vesterbrobladet.dk

MOTION: Siden 2011 har hun med sin egen lokale Danmarks Indsamling indsamlet mere end 300.000 kroner til projekter for udsatte piger i Bondo, Kenya, hvor hun selv har to fadderbørn. Og hun stopper ikke, tværtimod fortsætter Lene Rohde ufortrødent sin indsamling for at støtte skoleprojekter for de mange udsatte piger.

Blandt aktiviteterne er hendes løbeklub Hippo Run der arrangerer sjove familieløb, hvor det næste, et festligt fastelavnsløb, finder sted lørdag 10. februar kl. 13 – 15, hvor den i restaurant Cassiopeia står på tøndeslagning med kakao og fastelavnsboller og masser af sponsorpræmier hvad enten man tager turen rundt om Skt Jørgens Sø i løb eller trav. Det koster 150 kr. at løbe eller gå en tur og slå flodhesten af tønden på Cassiopeia.

Og om du vinder en af de mange fornemme sponsorpræmier eller ej, kan du glæde dig over, at alle pengene falder på et kundskabsfattigt sted i Kenya.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Benedicte Lorenzen

Written by Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Så er det fastelavn. Et brag af en tøndefest

Politikere skal se på alternativer til flere børn i vuggestuerne