Lean Milo håber at han bliver valgt til lokaludvalget
in

“Vores kvarter skal være lækkert”

LOKALUDVALG. 42-årige Lean Milo stiller op til lokaludvalget og vil skabe et beboernetværk i trekantsområdet i kvarteret mellem Sølvgade, Øster Voldgade og Store Kongensgade, som han synes mangler liv og sjæl.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

KRONPRINSESSEGADE: Der flytter flere og flere ind i kvarteret, men det er som om kvarteret ikke er skabt til at bo, men blot til erhverv.

Det siger 42-årige Lean Milo, der for halvandet år siden flyttede ind i et gråt byhus i Krusemyntegade.

Han undrede sig over, at der ikke er flere butikker, caféer og liv i gaden, der gør det hyggeligt at bo og være.

»Det virker stressende om morgenen, når forældre cykler af sted med deres børn. Der er ikke ordentlige trafikforhold, og det kunne være fedt, hvis der blev lavet bredere fortov, der sikrede udsyn for bilisterne,« siger Lean Milo.

Han er lige nu hjemmegående far med en stor søn, der går på Gefion Gymnasium, og derfor har han brugt noget tid på at tale med beboere i kvarteret.

»Det var tydeligt, at der mangler en form for forum, hvor man kan påvirke kommunen til at gøre noget ved det her kvarter, som er meget slidt. Der mangler noget lækkert, og nogle flere caféer og butikker,« siger Lean Milo, der stiller op til lokaludvalget som en del af repræsentantskabet.

Han repræsenterer lige nu foreningen KrusemynteHusene, men vil gerne have aktiveret flere beboere.

»Jeg håber selvfølgelig, at jeg bliver valgt til lokaludvalget, og jeg vil bruge min plads, hvis jeg kommer ind, til at påvirke kommunen, så kvarteret bliver bedre,« siger Lean Milo.

Bænke og træer

Helt konkret foreslår han, at der kommer træer ned gennem Kronprinsessegade, at der bliver anlagt bredere fortov, der giver lyst til at åbne caféer med udeservering, flere bænke i gaden og bedre trafikale forhold.

»Jeg tænker at hele området fra Øster Voldgade og ned til Store Kongensgade og op til Sølvgade kunne trænge til en omgang, og det virker som om kvarteret er forsømt,« siger Lean Milo, der tidligere har boet på Gråbrødretorv og i Lille Strandgade.

»Jeg flyttede fra Gråbrødretorv, fordi der kom flere natbevillinger, og hele området var indrettet til erhverv. På et tidspunkt kunne jeg ikke komme til bageren i weekenden, fordi de kun havde åbent i hverdage, når butikkerne havde åbent – det er jo helt grotesk. Byen skal være til at bo i for alle, også børnefamilier, der gerne vil have en rolig hverdag,« siger Lean Milo.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Christian Olsen

Written by Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Dårlig start blev fatal for FIF-herrer

København Håndbold færdig i EHF Cuppen