PR-FOTO
in

Ferien er ladet med breakdance og kunst

FERIETID: Kulturhuset Karens Minde vil syde af liv, når årets første FerieCamp flytter ind i de gamle bygninger i næste uge.

Der bliver nemlig mulighed for at prøve både breakdance, kunst og forskellige idrætsgrene, når Børnekulturstedet afholder den traditionsrige FerieCamp for 6-17-årige i vinterferien, der begynder 12 februar.

I Karens Minde vil ugen byde på et fast program, der finder sted i tidsrummet klokken 10.00-16.00. Her kan børn og unge besøge kunstværkstedet, lade sværdklingerne mødes i fægtning, lave smukke smykker eller kigge indenfor i kamparenaen.

Mandag og tirsdag er der desuden mulighed for at blive bedre til at danse breakdance og hip hop, når dansekompagniet Rise kigger forbi. Vil man gå all in på breakdance, så er tirsdag dagen at gøre det, for her går forestillingen ’R’ af Freestyle Phantastic på scenen klokken 11.00.

Sjov i Hafniahallen

Mandag og tirsdag har Børnekulturstedet ligeledes lånt Hafniahallen, så man kan komme og prøve at spille strandhåndbold, fodbold og beachvolley. Det er, ligesom alle aktiviteterne på Karens Minde, gratis og kræver ingen tilmelding.

Onsdag, torsdag og fredag kan alle kreative og eventyrlystne børn komme og lave deres eget skattekort sammen med foreningen ’Kunsti hænder’. Det foregår kl. 11.00-14.00 i Biblioteket på Karens Minde.

Se hele programmet for FerieCamp i Sydhavnen på www.bkultur.dk. belo

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Benedicte Lorenzen

Written by Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Tre ud af fire dyrker idræt og motion

Danske Bank flytter hovedsæde til Postgrunden