Marie Mondrup og Karin Bang-Heinemeier i Panama er alletiders. PR-foto
in

Varm historie om venskab for de yngste

FORESTILLING. Det Lille Teater i Lavendelstræde 5-7 har i morgen premiere på en ny forestilling for de 2-5 årige, der kan ses frem til april.

Af Christian M. Olsen

cmo@minby.dk

FOR BØRN: Når februar er mest kedelig og kold, byder Det Lille Teater indenfor til en varm historie om to venner, der drager ud på eventyr efter drømmelandet Panama.

Forestillingen ’Panama er alletiders’ er baseret på bogen af den tyske tegner og forfatter Janosch, som også er kendt fra 80’ernes børnetime ’Drømmetime med Janosch’.

Forestillingen har premiere 8. februar og spiller til 29. april på Det Lille Teater for de 2-5-årige og deres voksne.

Drager ud på eventyr

Der er tale om en enkel historie om to venner, der drager ud i verden på eventyr og vender klogere hjem.

»Som altid, når Det Lille Teater producerer for de yngste publikummer, arbejder vi med både at favne dem og udfordre dem som målgruppe. Det skal være trygt og sjovt at gå i teatret, og samtidig skal det åbne for nye erkendelser,« hedder det i en pressemeddelelse fra teatret.

Erfaren skuespiller

I spidsen for ’Panama er alletiders’ står instruktør Rikke Wölck, som i den brede offentlighed måske er bedst kendt som skuespiller. På Det Lille Teater har hun virket som både dramatiker og instruktør

Forestillingens visuelle univers skabes af to erfarne billedmagere. Scenograf og dukkemager Rolf Søborg Hansen og lysdesigner Sonja Lea er er begge prisvindende kunstnere, der flere gange tidligere har samarbejdet med Det Lille Teater.

På scenen står de tre skuespillere Marie Mondrup, Karin Bang-Heinemeier og Bo Carlsson. Tre skuespillere, der alle arbejder på mange af landets teatre og samtidig alle har erfaring med at spille for børn.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Christian Olsen

Written by Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Mjølnerparken skal renoveres

Grådighed er fantasiens fjende