Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk
in

Ungeparlamentet bygger Big Bænk

BYRUMSDESIGN: Der blev hamret og bygget, malet og designet på Højsager Plads i sidste uge, da Ungeparlamentet, som består af 7. klasser fra Lykkebo Skole, udviklede pladsens nye byrumsmøbel ’Big Bænk’.

»Hvad skal der til for at skabe mere liv på Højsager Plads?« spurgte Områdefornyelsens kvartersgruppe Ungeparlamentet.

Og så gik den store skitserings og designproces ellers i gang. Med kul og farver tog skitser og ideer form, som senere blev rumliggjort i modeller bestående af træstave på en skalamodel af parken.

Out of Office Architecture, et landskabsarkitektfirma, der arbejder med livet i byen, som det leves, forstås og forandres, faciliterede processen i tæt samarbejde med Områdefornyelsen. Elevernes forslag blev samlet til ét fælles projekt, som Ungeparlamentet navngav Big Bænk. belo

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Benedicte Lorenzen

Written by Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Februar sætter byen i nyt lys

Musikere skriver værk til Eliaskirken