Sådan forestiller Tivolis grafikere sig
in

Tivoli trækker i vinterdragten

VIND BILLETTER. For første gang holder Tivoli åbent i tre uger i og omkring vinterferien. Du kan vinde billetter og turpas

Af Christian M. OLsen

cmo@minby.dk

KONKURRENCE: I år runder Tivoli 175 år, og i den anledning har Tivoli valgt at åbne portene for en helt ny sæson, der lyder navnet ’Vinter i Tivoli’ – en sæson hvor store dele af Carstensens gamle have er åben.

Den nye vintersæson byder blandt andet på vinterlandskaber, en ottekantet skøjtebane foran Nimb og en stor specialdesignet iglo med vinteraktiviteter, der lyder navnet Pingonesien.

Udvalgte forlystelser vil køre, og så vil der være mulighed for at se det nye Tivoli lys-design.

Ved Tivoli Søen, hvor 33 lamper, skabt af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson, svæver mellem træerne i geometriske former med skiftende lysfremtoninger ’Little Sun Light Swarm’ bliver der premiere på et lysshow ikke før set i Danmark.

Her fortælles den nordiske mytologis dramatiske ragnarok historie om ’Vølvens Spådom’ med laser-lysshow og nydesignede illuminationer på vandet.

Der bliver også plads til endnu et nyt Illuminationsshow på søen, der er bygget op omkring Jacob Gades udødelige evergreen ’Tango Jalousie’.

Vind billetter

Du kan vinde billetter og turpas til Tivoli. I samarbejde med Tivoli udlodder vi 3×4 billetter og turpas.

For at deltage i lodtrækningen om billetterne skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål?

I hvilket år åbnede Tivoli?

A) 1843

B) 1893

C) 1943

Send dit svar på mail til konkurrence@minby.dk, så vi har det senest mandag 5. februar kl. 10.00. Skriv ’Tivoli’ i emnefeltet. Husk at skrive navn, adresse og telefonnummer – og naturligvis det rigige svar – i mailen. Blandt de deltagere, der har svaret rigtigt, trækker vi lod om præmierne.

Vinderne får direkte besked, og skal selv hente præmien hos North Media, Gl. Kongevej 60, Frederiksberg.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Benedicte Lorenzen

Written by Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kunsten forsvinder fra Kongens Nytorv

Bevar busdriften på Vigerslev Allé