Der bliver gang i løjerne flere steder i Vanløse lørdag 10. februar. Find det sjove eller specielle kostume eller dragt frem og vær med. Der bliver flot optog
in

Fastelavnsløjer flere steder

Gang i gaden. Der er lagt op til festlige fastelavnsløjer flere steder i bydelen: Jernbane Alle, Kulturstationen og Kronen. Tag forældrene med

Af Jan Diament

jan@minby.dk

festligt: Vanløse havde i mange år en stolt tradition med fastelavnsoptog gennem byen.

Den tradition vender nu tilbage lørdag 10. februar, hvor der er både optog og parade,

Kl. 10 indledes løjerne med en flot parade fra Jyllingevej til Kulturstationen med FDF Tamburorkester i spidsen. Mød gerne op for enden af Jernbane Alle udklædt og i humør til fastelavnsløjer.

Jes Andersen, Centermanager i Kronen Vanløse, siger: »Vi er utroligt glade for at kunne være med til at arrangere Fastelavn i år, og kunne invitere alle vores naboer til tøndeslagning på vores nye terrasse. BR, som nu ligger i Kronen Vanløse, har i mange år arrangeret Fastelavn sammen med Oasen, og det har vi været så heldige at få lov til at være med i denne gang. Vanløse har nogle fantastiske ildsjæle, og det er et sandt privilegium at kunne arbejde med dem. Vi glæder os meget til dette første arrangement af mange. Og selvfølgelig til at se alle de gode udklædninger.«

Regaae for børn

Kl. 10.30 går det løs med børneunderholdning med Anjas Musikskole og Tormod og Doktor Diallo – reagge for børn. Der vil også være en festlig udklædningskonkurrence med kåring i mange kategorier og med præmier fra lokale virksomheder.

Kl. 12 begynder tøndeslagningen på Kronen Vanløses terrasse og 12.30 er der også ansigtsmaling og fastelavnsboller i Kronen Vanløse.

Kl. 12.30 kan du også møde op i Føtex og dekorere en bolle og tage den med hjem.

Også den lokale Burger King er med og har præmier til de bedst udklædte.

Mange lokale spæder til

Arrangementet er et samarbejde mellem Kronen og Oasen i Kulturstationen Vanløse samt nogle af de lokale erhvervsdrivende, som støtter op om arrangementet med præmier, tønder mm.

»En stor tak til BR, Estate Mæglerne, Bageriet Sløjfen, Realmæglerne, Kulturstationen Vanløse – og til Vanløse Lokaludvalg for at støtte arrangementet økonomisk,« siger tovholder og initiativtager, Gitte Hedeby, Cafe Oasen.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Astrofysik i øjenhøjde

Venstre vil ikke være med til at forringe regional bustrafik til Dragør og Tårnby