Mange valgte at tage turen rundt på Vesterbro sidste år. Arkivfoto: Dan Møller
in

Guidet tur bag Vesterbros facade

BAG FACADEN. Glem alt om hipstermarineret caffe latte, når der lørdag 3. februar er byvandring til Vesterbros sociale væresteder.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

INDENFOR: Giv dig selv og din familie et blik ind i den virkelighed, du ikke normalt oplever på Vesterbro.

Lørdag 3. februar kan du ligesom sidste år komme på social byvandring på Vesterbro, hvor sociale tilbud slår dørene op og fortæller om deres virkelighed, udfordringer og håb.

Baggrunden for den årlige byvandring er, at Vesterbro gennem de seneste år er forandret med flere velbeslåede børnefamilier og derfor er det en mulighed for at se de tilbuddene til de mennesker, der lever på gaden eller på anden måde har det svært.

Byvandringen begynder i U-Kirke på Litauens Plads klokken 10.

Her bliver man delt i grupper, og hver gruppe besøger tre ud af de i alt 18 steder, og guides fra Byvandring.nu viser rundt gennem Vesterbro. Efter vandringen er der en let frokost i U-Kirken og Fangekoret synger som afslutning på arrangementet.

Det er Vesterbro Lokaludvalg, der står bag arrangementet, hvor alle er velkomne.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Benedicte Lorenzen

Written by Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Storm P.s muser og matroner på museum

Astrofysik i øjenhøjde