Café Sommersko lukkede sidste år og blev ovetaget af Mät
in

Sommersko skal sælges

KRONPRINSENSGADE: Bygningen til den tidligere legendariske café i Kronprinsensgade Café Sommersko skal sælges. Det oplyser Butikskompagniet i en pressemeddelelse.

Café Sommersko med den ikoniske røde lædersofa og prangende lysekrone åbnede som Nordens første café i 1976 efter parisisk inspiration, men måtte sidste år give nøglerne videre til nye ejer.

Han åbnede madstedet Mät, men har netop lukket igen. Derfor skal lokalet sælges til den der vil videreføre historien.

»Den nye køber, køber også historien med. Og selvom Café Sommersko var omdrejningspunkt for nogle brogede historier for nogle år siden, er jeg overbevist om, at lokalets placering, forretningsmulighederne og stolt historie fylder mest i det store billede hos en kommende køber,« siger erhvervsformidler hos ButiksKompagniet Henrik Voss.

»Jeg forventer ikke, at det er et lokale, vi har liggende i særlig lang tid, fordi placeringen er fænomenal, og fordi branchen, trods de sidste års brogede historier, stadig huske Café Sommersko, som det sted, hvor Nordens og Danmarks café-historie startede,« siger Henrik Voss. abe

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Christian Olsen

Written by Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Hygge, samvær og vinden i håret

‘Der var et yndigt land’ spidder nationalfølelsen