Jonas Skovhus og Fabian Nordström styrer den nye cocktailbar på H. C. Ørsteds Vej. Foto: Martin Sørensen

Postnummer-bar åbnede i fredags

ÅBNING: »Hold nu kæft – den er god,« udbryder vi næsten i munden på hinanden, da vi har taget første mundfuld af det, som den nyåbnede cocktailbar ’1879’ ubeskedent kalder ’World’s Best Espresso Martini’. Så har man naturligt høje forventninger, men fotografen og jeg er hurtigt enige i, at denne kælne, kølige mocca-velour på tungen, er et sikkert stik, vi gerne trækker hjem en anden gang.

Der var travlhed i fredags, hvor ’1879’ åbnede på H.C. Ørsteds Vej. Den svenske bartender Fabian Nordström er hentet hjem fra London for at styre stedet, og han får selskab af Jonas Skovhus, som kommer fra Salon 39.

I baggrunden står garvede nattelivsrestauratører som Simon Frank og Simon Lennet, der har slået kræfterne sammen med Puk Lykke, Peter Visti og Morten Damgaard. Holdet er fælles om også at drive to andre postnummer-cocktailbarer ’1105’ og ’1656’ i København. Nu er turen kommet til en tre’er på Frederiksberg, hvor det tidligere værtshus er nytænkt med tapet, vinrøde farver og guld – men alligevel i en afslappet stemning.

»Det her skal være et sted til folk, der ikke har så travlt og som ikke er til ræset inde i byen,« siger Jonas Skovhus og shaker videre.

Inden vi nåede til Espresso Martinierne havde vi også testet et par andre drinks. En Pink Peppercorn Negroni med pink gin som fotografen var fuldt tilfreds med, og undertegnede fik ’The One in the Golden Pineapple’ serveret i en ekstravagant guldananas.

Og med denne slidsomme opgave, var weekenden skudt mere end godt i gang. hou

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Firhjulede skal på omvej når Gammel Kongevej ensrettes

||

»Jeg kan godt lide den hårde kontakt mellem blyant og papir«