Bengt Rastén blev udtrukket ved lodtrækning blandt de fire
in

NYTÅRSQUIZ: Spå om 2018

Konkurrence. Årets vinder af City Avisens nytårsquiz er 71-årige Bengt Rastén fra Prinsessegade. Han scorede 11 rigtige ¿ ligesom tre andre.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

SPÅMAND: For to år siden flyttede årets vinder af City Avisens nytårsquiz, Bengt Rastén, tilbage til Christianshavn i en lejelejlighed. Han har tidligeret i flere omgange boet på Christianshavn, blandt andet i Strandgade, men hans firma, Nurwein, ligger på Møn hvor hun også selv har hus.

Hans kærlighed til Tyskland blev grundlagt i barndommen, hvor han i ti år boede i den daværende regeringsby Bonn. Faren var udenrigskorrespondent på Politiken, Adoplh Rastén hed han og familien flyttede med.

For 12 år siden materialiserede Bengt Rastén sin tyske kærlighed i en firma, der handler med tyske kvalitetsvine. Men mange af hans leverandører er i København, og derfor besluttede han sig for at bo tæt på kunderne. Hustruen bor stadig på Møn, hvor Bengt Rastén også opholder sig.

Selvom han er 71 år ligger pensionisttilværelsen langt væk.

»Man skal jo have noget at lave,« som han siger.

Han ved ikke hvorfor han har været dygtig til at gætte rigtigt i nytårsquizzen.

»Egentlig går jeg ikke så meget op i lokalmiljøet – jeg har set, at der er valg til lokaludvalget, og jeg kommer da også i beboerhuset, men ellers går jeg ikke så meget op i det,« siger Bengt Rastén.

Deltag i quizzen

Igen i år sætter vi en god flaske champagne på højkant til den, der er bedst til at spå om året, vi netop er gået ind.

Vi skal have dit svar senest onsdag 10. januar 2019 kl. 12. Du kan svare ved enten at udfylde kuponen her på siden og sende den til redaktionen. Eller ved at klikke ind på minby.dk/cityavisen, hvor du også kan finde spørgsmålene.

Er der flere, der har flest rigtige, trækker vi lod om præmien. God fornøjelse med nytårsquizzen.

[iphorm id=”34″ name=”Nytårsquiz 2018″]

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Christian Olsen

Written by Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Slut med døgnåbent Amagerapotek

NYTÅRSQUIZ: Spå om 2018?