Efter mange uger kommer der en klar og tydelig skiltning
in

Endelig: nu kommer der skilt ved den store cykelparkering

cykelparkering: I forbindelse med byggeriet af det nye store center, Kronen, blev der anlagt i hundredvis af nye cykelparkerings-pladser i to etager.

Men mange har ikke vidst, at der var en cykelparkering der. Det viser blandt andet det store antal cykler, der står ulovligt parkeret på vanløse Torv.

Vanløse Bladet satte sig til at undersøge hvorfor der ikke skiltes tydeligt med de mange nye cykelparkerings-pladser, som i øvrigt er belyst om aftenen.

Det viste sig, at Kronen ikke har noget at gøre med parkeringspladserne, men derimod DSB og Metroen og Din offentlige Transport.

Sekretariatschef i Din Offentlige Transport, DOT, Rune Jon Jensen, oplyser, at skiltene, der gør opmærksom på cykelparkeringens placering, er bestilt, og at han forventer, at de er sat op i starten af det nye år. På billedet kan man se hvordan skiltet kommer til at se ud. Der bliver ikke noget at tage fejl af.

»Din Offentlige Transport. DOT er et samarbejde mellem DSB, Metro og Movia, som har til formål at gøre det nemt at være passager i den offentlige transport på Sjælland,« som det hedder på deres hjemmeside.

Det er som sagt forbudt at stille cyklen på Vanløse Torv og der har været snak om en mere tydelig skiltning på selve torvet.

Kommunen har mulighed for at fjerne cyklerne. Det sker efter at man har sat en seddel på hver enkelt cykel. Er cyklen ikke fjernet efter en måned bliver den taget med og solgt på politiets auktioner.

Historien melder ikke noget om hvorfor skiltet, der markerer, at der er cykelparkering ved Kronen ikke er kommet op noget før.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Søndagavisen køber Lokalavisen Amager

Forældre frustrerede over ny forsinkelse