FOTO: Dan Møller
in ,

Fest for udsatte familier på Nørrebro og i Nordvest

FESTDAG: I lørdags var der julefest for en række familie, som har svært ved selv at finansiere julen. Dagen bestod af et kæmpe jule eventyrland for børnene med forskellige værksteder.

Blandt andet var der en ønskebrønd, hvor børnene kunne lægge ønsksedler til julemanden. Klokken 16 var der arrangeret en julegospelkoncert med 1000 solgte billetter, hvor det var gratis for familierne at deltage.

Dagen sluttede med, at der blev udleveret julehjælp til 200 udsatte familier fra blandt andet Nørrebro og Nordvest. Begivenheden var et samarbejde mellem Rema 1000, Blå Kors og Kirken i Kulturcentret.

sr

Hvad synes du om artiklen?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Simon Reenberg

Written by Simon Reenberg

Journalist på Nørrebro Nordvest Bladet. Jeg brænder særligt for den gode nyhedshistorie, og jeg forsøger også at starte nogle konstruktive debatter mellem borgerne, som forhåbentlig kan være med til at udvikle vores bydele. Følg Nørrebro Nordvest Bladet på Facebook, hvis du vil deltage.

Claes Bang vinder europæisk Oscar

Hellere dyr end Storm P.